akagoblin
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Kanka arkadaş samsunda geldiği için öyle yazmıştım mersini bilmiyorum ve buradaki teknikerler çok kötüBen Mersin'deyim Kanka
Kanka arkadaş samsunda geldiği için öyle yazmıştım mersini bilmiyorum ve buradaki teknikerler çok kötüBen Mersin'deyim Kanka
Anladım Hocam Ben Mersin'de Memnunum Valla Gayet İyi Ama Başka Şehirleri BilememKanka arkadaş samsunda geldiği için öyle yazmıştım mersini bilmiyorum ve buradaki teknikerler çok kötü
Milenni daha fazlı hızı daha iyi fiyattan sunuyor avantajı o. Kablonet taahhüt olması can sıkıcı maalesef.millenicom kullanıyorum daha öncedden türknetteydim türknetten sonra çağ atlamış gibiyim çağrı merkezini arayınca direkt müşteri hizmetlerine yönlendiriyor ve sorun çözümleri çok kısa sürede oluyor genelde. Fiyatları da iyi bana kalırsa
Alt yapı yok hocam.Göknet altyapı sorgulama yaparmısın hocam.
Sol altyapıda (göknet süperonline vodafone millenicom gibi bir kaç firma daha vardı)
Türktelekom altyapısıda yüzlerce operator mevcut.
Türktelekom altyapın cidden yok demeki.Milenni daha fazlı hızı daha iyi fiyattan sunuyor avantajı o. Kablonet taahhüt olması can sıkıcı maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alt yapı yok hocam.
Evet yok, sadece millenicom'dan pişman olur muyum onu merak ediyorum.Türktelekom altyapın cidden yok demeki.
Sol altyapılı firmaları belirtim üste hatırladığım hocam onlara bakın.
İst pop noktasına denk gelirsen riot oyunlarında pişmanlık yaratır.Evet yok, sadece millenicom'dan pişman olur muyum onu merak ediyorum.
İstanbul lokasyonlu riot sunucularını oynuyorsan önermem.Tam anlayamadım, Samsun'da çok fazla alternatifim kalmıyor. Türk net vs olsa onu kullanacaktım zaten.
Hocam birde 100+ tarifesi vardı sanırım onların fiyatını öğren millenide.Yok dostum oyun oynamıyorum ben. Bana sadece hızlı ve sorunsuz internet lazım. Burada da seçenekler içersinden hangisi daha uygun ise onu seçmeye çalışıyorum. Şu an millenicom iyi gibi duruyor.
1 gigabite ne kadar ödüyorsunuz hocamSelamlar,
Samsun'a taşınıyorum ancak İstanbul'da kullandığım gibi Turknet'in 1 gigabitlik netini kullanamıyorum. Türk telekom alt yapısı yok.
- Turkcell Superonline - 300 liralardan fazla.
- Milenicom ( Super online ) alt yapısını kullanıyor. Fiyat daha uygun. 200 megabite kadar imkan var. Modem kullanım dahil 6 ay 240 liralarda. Sonrasında 300 bantlarında.
- Kablonet 100 megabit.
Sizce bu seçenekler arasında hangisi iyidir? Milenicom kullananlar memnun mu? Memnunsa davet kodu var mıdır?
Teşekkürler
Hizmetinde bir problem yok ama 200 mbsn internet alabildiğine göre Turkcell superonline ve onun altyapısını kullanan isslerden birine geçmesi mantıklı.Kanka ben kablonet kullanıyorum tavsiye etmem