Witcher Dlc oynama sırası

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,621
Hangi Dlc'yi önce oynamam lazım?

Hangi Dlc'yi önce oynamam lazım?

Eğerki güç fantezisi uygulamak istersen önce blood and wine oyna böylece heart of stone da herkesin içinden geçersin, tadını çıkarayım diyorsan önce heart of stone sonra blood and wine oyna.

Eğerki güç fantezisi uygulamak istersen önce blood and wine oyna böylece heart of stone da herkesin içinden geçersin, tadını çıkarayım diyorsan önce heart of stone sonra blood and wine oyna.
Önce Hearts of stone sonra Blood And wine oynamanı öneririm.
sırası yok istediğini oyna
Peki beyler ben hikayeyi bitirdikten sonra sildim oyunu șimdi tekrar indiriyor dlc lerle beraber oyuna girince hangisini oynayacağımı seçecek miyim?

Önce heart sonra blood oyna , bloodun storysi daha iyi heartı sonra oynarsan sarmayabilir ve heartta ekipmanlarını güçlendirip oyun zevkini arttıracak görevler gelicek blood daha da eğlenceli olur

Önce heart sonra blood oyna , bloodun storysi daha iyi heartı sonra oynarsan sarmayabilir ve heartta ekipmanlarını güçlendirip oyun zevkini arttıracak görevler gelicek blood daha da eğlenceli olur
Peki nasıl oynayacağım Dlc'yi oyun menüsünden mi seçeceğim?

Önce HoS oynamanı tavsiye ederim. Rün yazıcısını açıp ayı zırhına hafiflik kılıçlara da anafor menzilini arttırma basarsın kedi okulu teknikleri ve potlarla kıyma makinesine dönüşüyorsun

Peki beyler ben hikayeyi bitirdikten sonra sildim oyunu șimdi tekrar indiriyor dlc lerle beraber oyuna girince hangisini oynayacağımı seçecek miyim?

Görevler direk kayıtlı bitirilmiş oyuna girdiğinde gelicek yani bi seçme yok, görevler belli sen onlara gidiyorsun direk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,684
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri