Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,621
Hangi Dlc'yi önce oynamam lazım?
Önce Hearts of stone sonra Blood And wine oynamanı öneririm.Hangi Dlc'yi önce oynamam lazım?
Hangi Dlc'yi önce oynamam lazım?
Eğerki güç fantezisi uygulamak istersen önce blood and wine oyna böylece heart of stone da herkesin içinden geçersin, tadını çıkarayım diyorsan önce heart of stone sonra blood and wine oyna.
Önce Hearts of stone sonra Blood And wine oynamanı öneririm.
Peki beyler ben hikayeyi bitirdikten sonra sildim oyunu șimdi tekrar indiriyor dlc lerle beraber oyuna girince hangisini oynayacağımı seçecek miyim?sırası yok istediğini oyna
blod and wine için ana hikaye savesinden devam et oyun sonu etkileniyor ama heart of stone için gerekli değilPeki beyler ben hikayeyi bitirdikten sonra sildim oyunu șimdi tekrar indiriyor dlc lerle beraber oyuna girince hangisini oynayacağımı seçecek miyim?
Peki nasıl oynayacağım Dlc'yi oyun menüsünden mi seçeceğim?Önce heart sonra blood oyna , bloodun storysi daha iyi heartı sonra oynarsan sarmayabilir ve heartta ekipmanlarını güçlendirip oyun zevkini arttıracak görevler gelicek blood daha da eğlenceli olur
Sadece DLC oynamak istiyorsan öyle bir seçenek var evet. Ana hikaye ile ilerleteceksen görev panosundan alınıyor.Peki nasıl oynayacağım Dlc'yi oyun menüsünden mi seçeceğim?
Oyunu bitirdim sildim benim save duruyordur büyük ihtimalle.Sadece DLC oynamak istiyorsan öyle bir seçenek var evet. Ana hikaye ile ilerleteceksen görev panosundan alınıyor.
30 lvl olduğunda görev olarak çıkacak j menüsünden görevi seçip başlayabilirsinPeki nasıl oynayacağım Dlc'yi oyun menüsünden mi seçeceğim?
Peki beyler ben hikayeyi bitirdikten sonra sildim oyunu șimdi tekrar indiriyor dlc lerle beraber oyuna girince hangisini oynayacağımı seçecek miyim?