yusuftalh1
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bilgisayar mühendisliğine başlayacağım işimi görebilecek hem oyun oynatabilen ve yazılım,oyun tasarımı yapacağım laptop önerir misiniz?Isınma sorunu az olan laptoplar önceliğim
Bunu öneririmBilgisayar mühendisliğine başlayacağım işimi görebilecek hem oyun oynatabilen ve yazılım,oyun tasarımı yapacağım laptop önerir misiniz?Isınma sorunu az olan laptoplar önceliğim
Bende bu laptopa bakıyordum. Acaba 13700HX Amd tarafında hangi işlemciye denk bir bilginiz var mı?Bunu öneririm
![]()
HP OMEN 17-CM2002NT 7P6M4EA Dahili Ekran Kartı NVIDIA GeForce RTX 4070 Intel Core i7 13700HX 32 GB DDR4 1 TB 17.3 inç QHD Freedos Notebook Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined HP OMEN 17-CM2002NT 7P6M4EA Dahili Ekran Kartı NVIDIA GeForce RTX 4070 Intel Core i7 13700HX 32 GB DDR4 1 TB 17.3 inç QHD Freedos Notebook Dizüstü Bilgisayar ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined HP OMEN 17-CM2002NT 7P6M4EA Dahili Ekran Kartı NVIDIA GeForce...www.pazarama.com
Bilgisayar mühendisliğine başlayacağım işimi görebilecek hem oyun oynatabilen ve yazılım,oyun tasarımı yapacağım laptop önerir misiniz?Isınma sorunu az olan laptoplar önceliğim
Kanka bu bütçeye bu biraz kötü olmuş yanlış anlama uyarmak istedim
Kanka ısınma sorunu en az olan laptop bu msi kalitesi tartısılmaz ama i7'nin biraz nesli düsük o kadarKanka bu bütçeye bu biraz kötü olmuş yanlış anlama uyarmak istedim
Kanka bu fiyata bu alınmaz benim attığıma bak katana serisi omen ve rog yanında bir hiçKanka ısınma sorunu en az olan laptop bu msi kalitesi tartısılmaz ama i7'nin biraz nesli düsük o kadar
ryzen 9 7940hsBende bu laptopa bakıyordum. Acaba 13700HX Amd tarafında hangi işlemciye denk bir bilginiz var mı?
Sadece ram ve ekran kartı ile çok fark yok o kadar hic değil yaniKanka bu fiyata bu alınmaz benim attığıma bak katana serisi omen ve rog yanında bir hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ryzen 9 7940hs
Diye düşünüyorum
Ama tam hakim değilim
Kanka bunlar aralarında o kadar çok fark var kiSadece ram ve ekran kartı ile çok fark yok o kadar hic değil yani