Romanyadan ne getirip Satabilirim?

Kontfire

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,658
Selamlar şuan romanyadayım. Pazar günü döneceğim.

Buradan ne alıp Türkiyede satarsam kar yaparım? Elektronik sigara, elektronik vb. Fikirlerinize açığım

telefon olabilir

Buradan ne alıp Türkiyede satarsam kar yaparım? Elektronik sigara, elektronik vb. Fikirlerinize açığım
Fiyatları bilmiyorum ama telefon ve ps5 ten güzel para kalır. Elektronik sigara getirme hakkın varsa onlarda iyi iş yapar (ya da puf). Elektronik sigara vs getirirsen ilk müşterin benim :)

Fiyatları bilmiyorum ama telefon ve ps5 ten güzel para kalır. Elektronik sigara getirme hakkın varsa onlarda iyi iş yapar (ya da puf). Elektronik sigara vs getirirsen ilk müşterin benim :)
Alayım sana o zaman burada varsa :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el temiz telefon ps5 pc felan getir
telefon olabilir
2. El ps5 olabilir aslında. Telefon olarak ne hızlı satılır sizce

Glocalzone diye uygulama var kanka güvenir misin bilmem ama sistemi şöyle calisiyor yurtdisindan urun getirtmek isteyen kisi ürün ilanı koyuyor sen onu getirebilirsen paranı alıyorsun kârlı bir iş mi onu da hiç denemedim ama söyliyeyim dedim

Glocalzone diye uygulama var kanka güvenir misin bilmem ama sistemi şöyle calisiyor yurtdisindan urun getirtmek isteyen kisi ürün ilanı koyuyor sen onu getirebilirsen paranı alıyorsun kârlı bir iş mi onu da hiç denemedim ama söyliyeyim dedim
Sağol kankam bilmiyorum platformlara çok güvenemiyorum aslında hem alan hem satan için iyi gözüküyor ama ısınamadım o platforma

Alkol çok ucuz burada aslında. JD alıp Tr de 2.5 katına satabilirim ama haram para gibi geliyor bana alkol ticareti :shy: :kekw:

Alayım sana o zaman burada varsa :)

2. El ps5 olabilir aslında. Telefon olarak ne hızlı satılır sizce
xioamiler hızlı gider gibi

Geri