5000tl wireless gaming klavye önerilerinizi bekliyorum tkl olursa daha iyi olur teşekkürler
Hocam wireless demiştim ama![]()
SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam başlıkta tkl yazıyor girince full çıkıyor incelemesini de bulamadım hep tklsinin incelemeleri var![]()
Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 bluetooth + 1 kablo + 1 wireless 5 cihaza aynı anda bağlanabiliyor. şarjı. red optik switch. argb ışıklandırması da var.
Evet farkettim. NX olanlar optik switch değil. Cherry mx red swich olması lazım. Onun dışında aynı klavyeler.Hocam başlıkta tkl yazıyor girince full çıkıyor incelemesini de bulamadım hep tklsinin incelemeleri var