10.sınıf kaynak önerisi

Reaksiyon skoru
18
Matematık-
Karekok.
Orijinal
Bilgi sarmal.

Fızık-
Palme.
Yayin denizi Pro.

Kımya-
Aydin.
Palme.

Bıyolojı-
Palme.
Soru kalesi.

Edebıyat-

Cografya-

Tarıh-

Paragraf-
Paragrafin ritmi.

Problemler-

Boş olanlar karar veremediklerim dolu olanlar ise aklımda olanlar toplam 2000 TL gibi bir param var bu parayı nasıl değerlendirmeliyim hangi dersten kaç kaynak almalıyım karar veremedim sonra burada konu açmaya karar verdim bazı kişiler bazı derslerde TYT kitabı almamı söyledi ama emin olamadım önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Matematik bilgi sarmal
Fizik 3d varsa o yoksa kafana göre
Kimya aydin ders isleme fasikulu ya da sb
Biyoloji palme
Paragraf secimini alabilirsin
Problem bilgi sarmal
Yazdiklarin arasindan bunlari alabilirsin 1 tane alacaksan

Matematik bilgi sarmal
Fizik 3d varsa o yoksa kafana göre
Kimya aydin ders isleme fasikulu ya da sb
Biyoloji palme
Paragraf secimini alabilirsin
Problem bilgi sarmal
Yazdiklarin arasindan bunlari alabilirsin 1 tane alacaksan
matematik için en az 2 kaynak istiyorum bırı kolay yada orta diğeri biraz zor
2k yı kesin olarak kitaplara yatırmayı düşünüyorum o yüzden özellikle sayısal derslerden 2 kitap alabilirim
fizikte geçen sene zorlanmıştım bu sene 1 adet konu anlatımı ve 1 adet soru bankası almayı düşünüyorum

+1 olarak
matematik orijinal alabilirsin
Kimya palme , miray olabilir
Fizik 345 olabilir
Biyoloji biyotik olabilir aydin olabilir

Matematık-
Karekok.
Orijinal
Bilgi sarmal.

Fızık-
Palme.
Yayin denizi Pro.

Kımya-
Aydin.
Palme.

Bıyolojı-
Palme.
Soru kalesi.

Edebıyat-

Cografya-

Tarıh-

Paragraf-
Paragrafin ritmi.

Problemler-

Boş olanlar karar veremediklerim dolu olanlar ise aklımda olanlar toplam 2000 TL gibi bir param var bu parayı nasıl değerlendirmeliyim hangi dersten kaç kaynak almalıyım karar veremedim sonra burada konu açmaya karar verdim bazı kişiler bazı derslerde TYT kitabı almamı söyledi ama emin olamadım önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar.
Matematik başlangıç için bilgisarmal yeterli olur
Fizik kimya biyoloji için palmeyi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin Türkiyedeki en köklü yayınlardan biridir soruları klasiktir ama yeni nesil yorum sorularını yaptırır düzeyde bir kitap tyt kitabına da gerek yok sen 10. Sınıfı sağlam tut yeter şuanlık

Matematik başlangıç için bilgisarmal yeterli olur
Fizik kimya biyoloji için palmeyi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin Türkiyedeki en köklü yayınlardan biridir soruları klasiktir ama yeni nesil yorum sorularını yaptırır düzeyde bir kitap tyt kitabına da gerek yok sen 10. Sınıfı sağlam tut yeter şuanlık
sayısal dersler için 2 kaynak almayı düşünüyorum ne önerirsin 2. kaynak için

Matematık-
Karekok.
Orijinal
Bilgi sarmal.

Fızık-
Palme.
Yayin denizi Pro.

Kımya-
Aydin.
Palme.

Bıyolojı-
Palme.
Soru kalesi.

Edebıyat-

Cografya-

Tarıh-

Paragraf-
Paragrafin ritmi.

Problemler-

Edebiyat için Bilgi Sarmalı öneririm gayet iyidir. Kimya konu anlatımı için benim Hocam çok iyi ama TYT şeklinde. TYT zaten 9-10. Oynatma listesi içinden bulursun.

Matematık-
Karekok.
Orijinal
Bilgi sarmal.

Fızık-
Palme.
Yayin denizi Pro.

Kımya-
Aydin.
Palme.

Bıyolojı-
Palme.
Soru kalesi.

Edebıyat-

Cografya-

Tarıh-

Paragraf-
Paragrafin ritmi.

Problemler-

depremden dolayı yaklaşık 9 10 aydır ders çalışmıyorum kafam boş takılıyorum gayet rahat gayet profesyonel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,412
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri