çizdiğiniz alanda anlık mozaik olup gerimi geçiyor ?youtubede farkediyorum genelde bazen böyle şeyler oluyo başka bir şey de farketmedim bazende ekranın ortasına bişeyler gelip gidiyor anlamıyorum videoda atamıyorum yardım edin lütfen
mozaikin ne oldugunu bilmiyordum baktım onun gibi bir şey oluyor evetçizdiğiniz alanda anlık mozaik olup gerimi geçiyor ?
olup gidiyor olup gidiyor bazen seri seri oluyorçizdiğiniz alanda anlık mozaik olup gerimi geçiyor ?
bendedeyoutubede farkediyorum genelde bazen böyle şeyler oluyo başka bir şey de farketmedim bazende ekranın ortasına bişeyler gelip gidiyor anlamıyorum videoda atamıyorum yardım edin lütfen
bide sadece youtube'damı oluyor ?mozaikin ne oldugunu bilmiyordum baktım onun gibi bir şey oluyor evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
olup gidiyor olup gidiyor bazen seri seri oluyor
evet şuan sadece youtubede oluyrbendede
bide sadece youtube'damı oluyor ?
aynı sorun bendede varevet şuan sadece youtubede oluyr
aynı sorun bendede var
kapattım bi deneyeyim hene dönüş yaparımaynı sorun bendede var
Alıntıyı görüntülesinamatik aydınlatmay ı kapayın
tamamdırkapattım bi deneyeyim hene dönüş yaparım
.tamamdır
hmmVideo önerme yeri bı siyahlasiyo bazen
.
Sürücüyü guncelledim ondan sonra oldu galiba burdaha guncellemeyi denyecegim
Ben deneyeyim tekrardan bir süre size tekrardan yazacağım teşekkür ederim kolay gelsinSürücüyü guncelledim ondan sonra oldu galiba burdaha guncellemeyi denyecegim
ghosting testi yaptığımda ise ghostin yoktu ama şuan ghostingde yapıyor ve biraz kasarak oluyorSürücüyü guncelledim ondan sonra oldu galiba burdaha guncellemeyi denyecegim
Ben deneyeyim tekrardan bir süre size tekrardan yazacağım teşekkür ederim kolay gelsin