DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,338
Yoo ben bilmiyom belkiYok kanka herkes biliyo seni sorun yok eğleniyoz![]()
Yoo ben bilmiyom belkiYok kanka herkes biliyo seni sorun yok eğleniyoz![]()
ADAM GÜNDE 6 KEZ 31 ÇEKİYOM DİYO HERKES TAŞK GEÇİYO ÇOK EPİK BİR FORUMUZ SAPIPFPJSAJĞFJOĞFOJĞSAFOJĞPSOJGĞAYok kanka herkes biliyo seni sorun yok eğleniyoz![]()
Adam ata halleniyorkardeşim öncelikle kendine biraz güven böyle düşünme yaşın genç ve iradeyi öğreneceğin yaşlar bu yaşlar demir gibi iraden olmalı kendini sürekli zorla üşengeç olma soğuk suyla duş al işe gir çalış yorul işten çık spor yap daha da yorul aç kalmayı öğren kendini zorla iraden güçlendikçe böyle bağımlılıkları bırakmak daha kolay gelecek zor imtihanlar zor adamlar çıkarır kolay adam olma
yok abim estağfurullah meslek sırrı olarak kalır merak etme senO değil de millet beni yanlış anlicak![]()
Ya ben takilmam böyle şeylere kendimle barışık bir insanım hiç alınmam da akraba tanıdık biri çıkar foka basarızYok kanka herkes biliyo seni sorun yok eğleniyoz![]()
Bence akraban daha çok title a takılır gibime geliyorYa ben takilmam böyle şeylere kendimle barışık bir insanım hiç alınmam da akraba tanıdık biri çıkar foka basarız![]()
ben tanıyorum kendilerini
SDJFLSDFHDSHKSDJFHKJSDFHSDKJFHSFDHSFKJHSDJKHSFHSDFJSFDHKJDADAM GÜNDE 6 KEZ 31 ÇEKİYOM DİYO HERKES TAŞK GEÇİYO ÇOK EPİK BİR FORUMUZ SAPIPFPJSAJĞFJOĞFOJĞSAFOJĞPSOJGĞA
Ben onlardan uzak kalıyorum ama yerin kulağı varBence akraban daha çok title a takılır gibime geliyor![]()
Hocam konu sahibine bi sistem 3060 felan şifası orda gibi.Ya ben takilmam böyle şeylere kendimle barışık bir insanım hiç alınmam da akraba tanıdık biri çıkar foka basarız![]()
çocuğu kınamak en kolayı ama bir şekilde kendini düzeltmenin yolunu bulması gerek bunu nasihat alarak öğrenecek başkasının dalge geçmesiyle değil kendi bu nasihatleri dikkate alır veya almaz bu beni ilgilendirmiyorAdam ata halleniyor
hocam adam benim sayemde sistem topladı rx570 aldı sonradan 6600xt aldı 3060 gerek yok benceHocam konu sahibine bi sistem 3060 felan şifası orda gibi.
"Adam ata halleniyor" cümlesini sana alıntı yaparken kınamak için yapmadım. Yapsaydım yanına emoji de koyardım. Olayın ciddiyetini belirtmek için alıntılamıştım, belki tüm mesajları okumamışsındır diye. Günde 1-2 kez yapan birine belki bu dediğin nasihat işe yarayabilir de, bu durumdaki biri için gerçekten yarayabilir mi?çocuğu kınamak en kolayı ama bir şekilde kendini düzeltmenin yolunu bulması gerek bunu nasihat alarak öğrenecek başkasının dalge geçmesiyle değil kendi bu nasihatleri dikkate alır veya almaz bu beni ilgilendirmiyor
Yanlış anlaşıldıysam pardon"Adam ata halleniyor" cümlesini sana alıntı yaparken kınamak için yapmadım. Yapsaydım yanına emoji de koyardım. Olayın ciddiyetini belirtmek için alıntılamıştım, belki tüm mesajları okumamışsındır diye. Günde 1-2 kez yapan birine belki bu dediğin nasihat işe yarayabilir de, bu durumdaki biri için gerçekten yarayabilir mi?