Logitech g pro x superlight Alınır mı?

Bor4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
yılbaşında veya şubatta elime bşrkaç yüz dolar geçecek sizce onunla g pro x superlight alınır mı mevcut mouse rival 300 memnunum ama daha iyisi alınabilirse neden almayayım yada iyi bir klavyemi alsam mevcut klavyem redragon k568 r ucuz diye almıştım

rival 310 kullanıyordum g pro x e geçtim muazzam bişey

yılbaşında veya şubatta elime bşrkaç yüz dolar geçecek sizce onunla g pro x superlight alınır mı mevcut mouse rival 300 memnunum ama daha iyisi alınabilirse neden almayayım yada iyi bir klavyemi alsam mevcut klavyem redragon k568 r ucuz diye almıştım
Güzel model fakat fiyatını haketmiyor.

superlight daha mı iyi pro x den
Aynı model ikiside.

Güzel model fakat fiyatını haketmiyor.

Aynı model ikiside.
G pro razerdan daha iyi degilmi

G Pro Çıktığı Zaman Çok Fazla Popüler Oldu. Çünkü gerçekten çok iyiydi. Şuan ninjutsu sora, razer gibi mouselar e-spor tarafında daha çok tutuluyor. Bakıldığı zaman hala zowie kullananlar var fakat yenilik açısından saydığım modeller daha iyi "diyorlar".
Bana kalırsa bende g pro set alırım fakat iş e-spor tarafına ya da fiyatını sonuna kadar hak etme kısmına gelirse logitech'in yanından geçmem.

g pro x alırsan indirim bekle 3k oluyor yada glorious model o 2 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,740
Üyeler
190,961
Son üye
turaf
Geri