- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten 120 dolar filan verecek peder dolarin artmasi bana fayda.model o 2 linki atarmising pro x alırsan indirim bekle 3k oluyor yada glorious model o 2 al
Zaten 120 dolar filan verecek peder dolarin artmasi bana fayda.model o 2 linki atarmising pro x alırsan indirim bekle 3k oluyor yada glorious model o 2 al
bende g pro x yada model o 2 alacağımZaten 120 dolar filan verecek peder dolarin artmasi bana fayda.model o 2 linki atarmisin
Ucuzmus bu alabilirimbende g pro x yada model o 2 alacağım
![]()
Glorious Model O 2 Wireless GLO-MS-OWV2-MB 26.000 DPI 6 Tuş RGB Siyah Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alınmaz kankam çünkü o masusenin üzerine birton daha y teknolojilere sahip mouseler çıktı yani 4000hz mouseler varken alınmaz paranı iyi değerlendir ve daha mantıklı bir tercih yapyılbaşında veya şubatta elime bşrkaç yüz dolar geçecek sizce onunla g pro x superlight alınır mı mevcut mouse rival 300 memnunum ama daha iyisi alınabilirse neden almayayım yada iyi bir klavyemi alsam mevcut klavyem redragon k568 r ucuz diye almıştım
model o 2 alınır mı arkadaşın attığı fiyat ucuzmuşAlınmaz kankam çünkü o masusenin üzerine birton daha y teknolojilere sahip mouseler çıktı yani 4000hz mouseler varken alınmaz paranı iyi değerlendir ve daha mantıklı bir tercih yap
Kankacım kaç Hz falan bilmiyorum daha önce bu modeli falanda görmedim hiç ama kullanım şekline bağlı daha mantıklı tercihler yap derim istersen Hz değeri iyiyse bunu alabilirsin ama tavsiyem şu zamanlarda 4000hz alman çünkü ileriki günlerde baya popüler olacak ve aşırı pahalanacakmodel o 2 alınır mı arkadaşın attığı fiyat ucuzmuş
4000 hz önersene kralKankacım kaç Hz falan bilmiyorum daha önce bu modeli falanda görmedim hiç ama kullanım şekline bağlı daha mantıklı tercihler yap derim istersen Hz değeri iyiyse bunu alabilirsin ama tavsiyem şu zamanlarda 4000hz alman çünkü ileriki günlerde baya popüler olacak ve aşırı pahalanacak
4000 hz 460 dolar diyo şakamısın hocamKankacım kaç Hz falan bilmiyorum daha önce bu modeli falanda görmedim hiç ama kullanım şekline bağlı daha mantıklı tercihler yap derim istersen Hz değeri iyiyse bunu alabilirsin ama tavsiyem şu zamanlarda 4000hz alman çünkü ileriki günlerde baya popüler olacak ve aşırı pahalanacak
forumda bu mouse model o 1 alan var abdullah abide kablolu modeli incelediKankacım kaç Hz falan bilmiyorum daha önce bu modeli falanda görmedim hiç ama kullanım şekline bağlı daha mantıklı tercihler yap derim istersen Hz değeri iyiyse bunu alabilirsin ama tavsiyem şu zamanlarda 4000hz alman çünkü ileriki günlerde baya popüler olacak ve aşırı pahalanacak
mouse büyük müDeathadder V3 Pro aldım. Çok iyi, bayıldım ve ömür boyu sadece bunu kullanacağım.
Vallaha kanka sadece düşüncemi söylüyorum benim şahsen Logitech g pro gibi mouse'lara almaya yetebilecek bütçem varsa şahsen ben iyi araştırıp daha iyi teknolojilere sahip daha güzel daha kaliteli mouse'tan almayı tercih ederim çünkü örnek vereyim Logitech diyelim ki 3.000 liraysa 4.000 liraya daha böyle teknolojik açıdan iyi bir mouse bulursam hani 1000 lira daha verir onu alırım çünkü şöyle bir durum var bu mouse'u aldığın zaman aa bunun işte üst modeli çıkmış hadi gideyim onu alayım falan gibi şeylere düşmezsin sonuçta aldığın mouse kaliteli iyi bir mouse'tur ve ömürlü kullanabileceğini biliyorsundur yani hani yok ben teknoloji bağımlısıyım her zaman yenisi çıktığında yenisini alırım gibi bir hastalığınız falan varsa yani kafanıza göre takılabilirsiniz ha söylediğin şey de pek anlamadım konuyla belki bağımsızdır yanlış anlama kanka demek istediğim şeyiforumda bu mouse model o 1 alan var abdullah abide kablolu modeli inceledi
120 dolar gelecek 5 k vermem bir mouse hocam max 3.700Vallaha kanka sadece düşüncemi söylüyorum benim şahsen Logitech g pro gibi mouse'lara almaya yetebilecek bütçem varsa şahsen ben iyi araştırıp daha iyi teknolojilere sahip daha güzel daha kaliteli mouse'tan almayı tercih ederim çünkü örnek vereyim Logitech diyelim ki 3.000 liraysa 4.000 liraya daha böyle teknolojik açıdan iyi bir mouse bulursam hani 1000 lira daha verir onu alırım çünkü şöyle bir durum var bu mouse'u aldığın zaman aa bunun işte üst modeli çıkmış hadi gideyim onu alayım falan gibi şeylere düşmezsin sonuçta aldığın mouse kaliteli iyi bir mouse'tur ve ömürlü kullanabileceğini biliyorsundur yani hani yok ben teknoloji bağımlısıyım her zaman yenisi çıktığında yenisini alırım gibi bir hastalığınız falan varsa yani kafanıza göre takılabilirsiniz ha söylediğin şey de pek anlamadım konuyla belki bağımsızdır yanlış anlama kanka demek istediğim şeyi
bu nasıldır https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouseforumda bu mouse model o 1 alan var abdullah abide kablolu modeli inceledi
Mesaj otomatik birleştirildi:
mouse büyük mü
Bende beyaz superlight var. Harika bir ürün. Öncelikle çok uzun süre şarja takmadan kullanabiliyorsun. Hızı ve hareket kabiliyeti çok iyi. Bunun dışında tasarımı sade ve şık. Almanı öneririm.superlight daha mı iyi pro x den