Logitech G PRO X Superlight 2 alınır mı?

Faceit 2400 eloları görmüş biriyim Superlight 1 kullanıyorum 4-5 yıldır sponsor işinden başka bir şey değil. Sadece isime para vermek başka hiç bir şey değil.
Bunun yerine Magnezyum mouslar mı dersin 8K hz li maousları 2 bin TL ye almak mı dersinizz..
TABİKİDE onun yerine 5-6 Bin TL vererek. Hiç bitmeyen driver açılmama sorunları skatezlerinin rezilliği mi Hz sinin düşüklüğü....... bom boş bir ürün logitech kulaklık ve mouseları
Bildikleri sponsorluk diyelim :D
Olabilir ben hic öyle düsünmemistim

Parasını hak etmiyor diyorlar ama?
Dediğim gibi fiyatı hakkında yorum yapamam ama gerçekten fps oynuyorsanız çok çok iyi bir hissiyatı var o yüzden parasını önemsemeyip 2 tane aldım dex ve normal veraiyonunu ha dediğim gibi ben hissitatını yorumladım belki fiyatını haketmiyordur orası ayrı ama sensör hafiflik hissiyat bakımından soeunu yok

4 4.5 seviyesinde olsaydı rakipsiz diyebilirdim diger arkadaşlar atma diyebilir lakin tek sensörü güncelleme alan ve çogu shape uygun

Aktif olarak Superlight kullanıyorum 1.5 yıl sonra yan tuşlarından birisi takılma yapmaya başlamıştı destek talebi açtım (logitech global sayfasından) bana sıfır fare yolladılar. Müşteri memnuniyeti açısından 10/10. Yan tuş takılması dışında dışında başka bir sıkıntı yaşamadım.

Aktif olarak Superlight kullanıyorum 1.5 yıl sonra yan tuşlarından birisi takılma yapmaya başlamıştı destek talebi açtım (logitech global sayfasından) bana sıfır fare yolladılar. Müşteri memnuniyeti açısından 10/10. Yan tuş takılması dışında dışında başka bir sıkıntı yaşamadım.
hocam gümrükten alırken ne yaptınız

Banada fareyi kullanmayın gibi bir cevap göndermişlerdi. Rezil bir markadır, eski kaliteli dönemlerin kaymağını yiyorlar şuan.

Banada fareyi kullanmayın gibi bir cevap göndermişlerdi. Rezil bir markadır, eski kaliteli dönemlerin kaymağını yiyorlar şuan.
hocam öyle bir şey dediklerini zannetmiyorum çalışanlarından birinin rezaletidir ne kadar sorun yaşadıysam hepsini çözdüler eğer devam ediyorsa sorun başka mail adresi ile ulaşın çözerler

hocam öyle bir şey dediklerini zannetmiyorum çalışanlarından birinin rezaletidir ne kadar sorun yaşadıysam hepsini çözdüler eğer devam ediyorsa sorun başka mail adresi ile ulaşın çözerler
Valla zannetmiyorum derken dediler üstadım. Markayla sorunum yok en son açtığım öneri konusunda 10 senedir mx master 2s kullandığımı yazıp reklamını bile yapmışım :) Ama g 502 yılını doldurmadan arıza yaptı ve çözüm yok. Artık elimde ki logi leride emekliyte ayırıyorum bir tek pro x kulaklığım kaldı. Tavsiye etmiyorum kesinlikle.

Olay üzerinden 1.5 yıl geçti, paramla rezil olmak istemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu aldım daha gelmedi, belki ilginizi çeker.

ATK Blazing Sky Duckbill Wireless önerisi aldım nasıl bilginiz var mı?

Valla zannetmiyorum derken dediler üstadım. Markayla sorunum yok en son açtığım öneri konusunda 10 senedir mx master 2s kullandığımı yazıp reklamını bile yapmışım :) Ama g 502 yılını doldurmadan arıza yaptı ve çözüm yok. Artık elimde ki logi leride emekliyte ayırıyorum bir tek pro x kulaklığım kaldı. Tavsiye etmiyorum kesinlikle.

Olay üzerinden 1.5 yıl geçti, paramla rezil olmak istemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu aldım daha gelmedi, belki ilginizi çeker.
Benim olay daha yeni 2-3 aylık olay gayette yardımcı oldular sizin şansınıza öyle denk gelmiştir. Global'e yazmadıysanız oraya yazıp dönüş bekleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,328
Üyeler
185,708
Son üye
Ruslanmik123
Geri