18k Telefon Önerisi.

Ekran daha büyük başka fark yok. Biraz da batarya
Hocam bide bunlarin batarya gücü nasildir genellikle samsungun batarya problemi olduğuna dair duyumlar aliyorum full şarjda bir gün gotururmu mesela

Hocam bide bunlarin batarya gücü nasildir genellikle samsungun batarya problemi olduğuna dair duyumlar aliyorum full şarjda bir gün gotururmu mesela
S10 serisinde bataryayı beğenmeyen kişiler var. Ve az da değil. 1 gün götürür büyük ihtimal. En kötü yemek yerken bir ara şarja takarsın hiç sıkıntı olmaz.

S10 serisinde bataryayı beğenmeyen kişiler var. Ve az da değil. 1 gün götürür büyük ihtimal. En kötü yemek yerken bir ara şarja takarsın hiç sıkıntı olmaz.
Peki ikinci el alırken neye dikkat etmeliyim

Peki ikinci el alırken neye dikkat etmeliyim
Kesinlikle elden almaya dikkat et. Öyle al eline incele. Hoparlörlere bak müzik vs aç çalışıyor mu diye bak.

Mahallede tanıdık yıllardır gittiğin telefoncu falan varsa ondan da alabilirsin.

Kesinlikle elden almaya dikkat et. Öyle al eline incele. Hoparlörlere bak müzik vs aç çalışıyor mu diye bak.

Mahallede tanıdık yıllardır gittiğin telefoncu falan varsa ondan da alabilirsin.
Elden alabileceğimi zannetmiyorum samsunda satan yoktur buyuk ihtimal param guvende ile alsam ne olur ki iade sansim oluyor ya

Elden alabileceğimi zannetmiyorum samsunda satan yoktur buyuk ihtimal param guvende ile alsam ne olur ki iade sansim oluyor ya
Öyle de olabilir ama ben beğenmedim iade et uğraşmam

Beyler maksimum 18-19 civarına çıkabilirim. Kamerası güzel olsa iyi olur onun dışında hiç oyun oynamıyorum telefondan şuan redmi note 9 kullanıyorum ve berbat arayüzü olsun kamerası olsun, sürekli kasıyor telefon tek iyi özelliği bataryası onun dışında çok kötü. Ben s21 fe düşündüm hem arayüzü güzel hemde kamerası güzel bir telefon başka ne önerileriniz vardır teşekkürler.
poco f5

Peki note 10 gibi bir cihazla karşılaştırma yaptığımızda sizce hangisi galip gelir.
Ekran ve kamerada S10 gelir. Galaxy Note serisini çok severdim, keşke bitmeseydi... Ama S10'un o ekranı var ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performans olarak da farkları biri 9825 diğeri 9820... Çokfark var mı bilmiyorum.

Ekran ve kamerada S10 gelir. Galaxy Note serisini çok severdim, keşke bitmeseydi... Ama S10'un o ekranı var ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performans olarak da farkları biri 9825 diğeri 9820... Çokfark var mı bilmiyorum.
Yenilenmiş s10 lar garantili oluyor onlar Alınır mı?

Yenilenmiş s10 lar garantili oluyor onlar Alınır mı?
10K falan oluyor onlar saçma yani 2. el TR cihazı modeller 6K civarı iken. Hayatında kaç kere garantiye telefon gönderdin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,775
Üyeler
184,682
Son üye
İsa arslan
Geri