Bı kere atar yapma düzgünce sordum rahatsız olduysan cevap verme bu forumu herkes kullanabiliyor saygılı ol herkesin parası olacak diye bir şey yok.bedava indirmek istiyorsan tahminimce korsan indirmek istiyorsun korsan önermiyorum eğer gerçekten korsan indirmek istiyorsan git kendin bul forumu boşuna rahatsız etme
korsan oyun önermek veya linkini paylaşmak yasakBı kere atar yapma düzgünce sordum rahatsız olduysan cevap verme bu forumu herkes kullanabiliyor saygılı ol herkesin parası olacak diye bir şey yok.
bedava indirmek istiyorsan tahminimce korsan indirmek istiyorsun korsan önermiyorum eğer gerçekten korsan indirmek istiyorsan git kendin bul forumu boşuna rahatsız etme
Bunu bu şekilde söyleyebilirsiniz tatsızlık çıkmasınkorsan oyun önermek veya linkini paylaşmak yasak
Az sonra konu kilit. Aferim siz böyle kuralları okumayın. Devam böyle aferim size.İnternet cafe simulator2 yi ücretsiz ve güvenli nereden indirebilirim?
Hata sendeBı kere atar yapma düzgünce sordum rahatsız olduysan cevap verme bu forumu herkes kullanabiliyor saygılı ol herkesin parası olacak diye bir şey yok.
Tamam artık dönüşü yok uyarı alacaksınSadece sordum bilmiyordum yasak olduğunu
benim problemim değil okumamak senin probleminSadece sordum bilmiyordum yasak olduğunu
Evet herkesin orijinal alacak parasi olmayabilir ama burada korsan link vs. yasak hem kurallari okumadan gelip konu aciyorsun sonra da insanlar uyarinca atar yapma diyorsunBı kere atar yapma düzgünce sordum rahatsız olduysan cevap verme bu forumu herkes kullanabiliyor saygılı ol herkesin parası olacak diye bir şey yok.
Paylaşmak yasak deseydi konu buralara gelmezdiHata sende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam artık dönüşü yok uyarı alacaksın
Düzgünce uyarabilir.Evet herkesin orijinal alacak parasi olmayabilir ama burada korsan link vs. yasak hem kurallari okumadan gelip konu aciyorsun sonra da insanlar uyarinca atar yapma diyorsun