Yardım Exevga siparişim HK.

EmirhanBayramFK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
966
Merhabalar, exvegadan sipariş geçtim biraz önce. Skolyozum var biraz pc ile uğraşıp ve işimde pc de olduğu için kamburluk ve ağrılarım bulunuyor. Visco sünger eklettim acaba bana zararı olur mu ?

Ekler

• IMG_5760.png
    IMG_5760.png
    175.1 KB · Hit: 58
Exvega hakkında hiç ama hiç iyi yorum okuduğumu hatırlamıyorum. Keşke biraz araştırsaydınız.
Siparişi dün geçtim bu sabah iptal için mail attım Bahçelievler şubesine yakınım. Dilerseniz askıya alalım Showromm mağazımızda ürünü inceleyin ona istinaden iptal edelim veya kargoya verelim dediler yarın bi gidip bakacağım.

Bu arada evet yorumlar fazlasıyla kötü. Kendilerinede bu durumu aktardım. İptal nedenim olarak.
Gittiğimde ürünlerin detaylı görsellerini çekmeye çalışır burada paylaşırım.

Siparişi dün geçtim bu sabah iptal için mail attım Bahçelievler şubesine yakınım. Dilerseniz askıya alalım Showromm mağazımızda ürünü inceleyin ona istinaden iptal edelim veya kargoya verelim dediler yarın bi gidip bakacağım.

Bu arada evet yorumlar fazlasıyla kötü. Kendilerinede bu durumu aktardım. İptal nedenim olarak.
Koltuğu ne kadar beğenseniz, anlık rahat gelse de sağlam değil ve satış sonrası destekleri çok zayıf. Bir sürü konu var bununla ilgili.

iyi yapmışsın bi bakırköy de metaworld den zio yu deneyebilirsin veya bayrampaşadan hawk ı

Koltuğu ne kadar beğenseniz, anlık rahat gelse de sağlam değil ve satış sonrası destekleri çok zayıf. Bir sürü konu var bununla ilgili.
Evet haklısınız hocam Kullanıcılar bu şekilde belirtmiş. Önerebileceğiniz Ofis koltuğu veya Oyuncu koltuğu var mı hocam ?
Post automatically merged:

iyi yapmışsın bi bakırköy de metaworld den zio yu deneyebilirsin veya bayrampaşadan hawk ı
Teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,483
Üyeler
191,114
Son üye
Maxdede78
Geri