EmirhanBayramFK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 966
visko sünger oturduğun yerde kalıcakuppp hocalarım
Biliyorum hocam sırt ve oturma kısmında kullanılacak olarak belirtiyorlar.visko sünger oturduğun yerde kalıcak
zararı olmazda yararı ne kadar olur bilememBiliyorum hocam sırt ve oturma kısmında kullanılacak olarak belirtiyorlar.
Siparişi dün geçtim bu sabah iptal için mail attım Bahçelievler şubesine yakınım. Dilerseniz askıya alalım Showromm mağazımızda ürünü inceleyin ona istinaden iptal edelim veya kargoya verelim dediler yarın bi gidip bakacağım.Exvega hakkında hiç ama hiç iyi yorum okuduğumu hatırlamıyorum. Keşke biraz araştırsaydınız.
Koltuğu ne kadar beğenseniz, anlık rahat gelse de sağlam değil ve satış sonrası destekleri çok zayıf. Bir sürü konu var bununla ilgili.Siparişi dün geçtim bu sabah iptal için mail attım Bahçelievler şubesine yakınım. Dilerseniz askıya alalım Showromm mağazımızda ürünü inceleyin ona istinaden iptal edelim veya kargoya verelim dediler yarın bi gidip bakacağım.
Bu arada evet yorumlar fazlasıyla kötü. Kendilerinede bu durumu aktardım. İptal nedenim olarak.
Evet haklısınız hocam Kullanıcılar bu şekilde belirtmiş. Önerebileceğiniz Ofis koltuğu veya Oyuncu koltuğu var mı hocam ?Koltuğu ne kadar beğenseniz, anlık rahat gelse de sağlam değil ve satış sonrası destekleri çok zayıf. Bir sürü konu var bununla ilgili.
Teşekkür ederim hocam.iyi yapmışsın bi bakırköy de metaworld den zio yu deneyebilirsin veya bayrampaşadan hawk ı
Bu fiyat bandında zio çok iyi bir tercih olur.Evet haklısınız hocam Kullanıcılar bu şekilde belirtmiş. Önerebileceğiniz Ofis koltuğu veya Oyuncu koltuğu var mı hocam ?