elprofessor
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 798
PS HDD Öldü.lütfen ağzımı açık bırakır mısın?
PS HDD Öldü.lütfen ağzımı açık bırakır mısın?
ayıptır sorması kayıp ne kadar hocam?Merhaba öncelikle faceit oynuyordum sonra ukraynalılar istek attı beraber oynayalım dedi oynarken hub arasında maç atalım dediler sonra faceitten bi huba bastım faceit sitesine giriş yapıyorum diye giriş yaptım ama faceit değilmiş sonra hesabın topluluk banı yedi gibi bir uyarı geldi bende daha öncede yediğim için başka bir hesabıma atıcaktım itemelri ancak tradeyi attıktan sonra telefonu elime alıp onaylayana kadar hesabımın aynısı olan bi hesaba bi trade değiştirildi ve ben bunu farketmeden onayladım steam desteğe yazdım ama itemleri geri verme ihtimalleri var mı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biliyorum dünyanın en ucuz numarası ama boşluğuma geldi ve yedim ne yapabilirim
Gostersene la bende merak ettim cok paran var ama daha sistem alamiyorsunSistem zayıf. Steam kaldırmıyor onu ele, epicte de oyun kaldırmıyor onu da ele. hatta geç oyun oynadığım günde 2 saati geçmiyor. Demek para verdiğim yokmuş? PS kütüphanemi göstersem ağzın açık kalacak.
3k civarı diyo hocam çok büyük bişi yokayıptır sorması kayıp ne kadar hocam?
3knin uzerinde hocamayıptır sorması kayıp ne kadar hocam?
boşver hocam eskiden 2017 mercedes e180 amgsi varmış adamın zengindirGostersene la bende merak ettim cok paran var ama daha sistem alamiyorsun
Laptopumun olduğunu söylememişim. İdeapad gaming 3.Gostersene la bende merak ettim cok paran var ama daha sistem alamiyorsun
Amg si var ama sistemi mi yokboşver hocam eskiden 2017 mercedes e180 amgsi varmış adamın zengindir
Ben seni beyinsiz sanıyordum direk dnasız çıktın lan sen?boşver hocam eskiden 2017 mercedes e180 amgsi varmış adamın zengindir
Cop laptopLaptopumun olduğunu söylememişim. İdeapad gaming 3.
öyle diyor ben onun yalancısıyım lol ........ ........Amg si var ama sistemi mi yok
6600 kronik sorunlu GPU kullanıyorsun. Mantıklı gpu seçimi yapmamış milletle çekişirsin senCop laptop
Kronik sorunlu gpu VDUGEGUVDEUGXUGV6600 kronik sorunlu GPU kullanıyorsun. Mantıklı gpu seçimi yapmamış milletle çekişirsin sen