Aykut D.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,754
ne gülüyonuz olm herife ben 3060 a 800w aldım psu hızlı zayıflayan bir parça800 watt al bence riske atma

Son düzenleme:
ne gülüyonuz olm herife ben 3060 a 800w aldım psu hızlı zayıflayan bir parça800 watt al bence riske atma
Size şaka gibi gelen şey nedir tam olarak?Abi siz şaka mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3090a kadar yolu var 650wattın
Oldu olucak 1200 watt alsın bence kafası daha rahat olsun
Kral önerilen güç 600 watt ki zaten bunun yanında bile degil zerre bilginiz olmadan en az 800watt yeter sorun yaşarsın gibi şeyler yazıyorsunuzSize şaka gibi gelen şey nedir tam olarak?
Yani okuduğunuzu anlamamanıza mı yoksa yazmadığım şeyi yazmışım gibi ithaf etmenize mi yorum yapayım bilemedim.Kral önerilen güç 600 watt ki zaten bunun yanında bile degil zerre bilginiz olmadan en az 800watt yeter sorun yaşarsın gibi şeyler yazıyorsunuz
Araştırma yapmadan sitelere girip direkt bakmakta biraz cahilliğe kaçiyor zaten burda önerilen degerler aşırı fazla güç çeken işlemciler için 280 watt tdp değerinde bir ekran kartı için 750 watt zaten uçuk Allah akıl fikir versin siz i3 13900k ile 3070ti ı bu şekilde kullanın.Yani okuduğunuzu anlamamanıza mı yoksa yazmadığım şeyi yazmışım gibi ithaf etmenize mi yorum yapayım bilemedim.
Konuda ki tek tavsiyem ekran kartı modelinizin önerdiğini alın şeklinde.
Onu al, bunu alma, yeter, yetmez gibi bir yorumda yapmadım.
İnsanları tanımadan, okuduğunuzu anlamadan kişileri bilgisizlikle itham etmeniz ise bana "cahil cesaretini" anımsattı.
Kaynakları paylaşıp sizi konuyla baş başa bırakıyorum, hayatta bol şans
3070 ti için üreticiler ve nvidia sitesinden kontrol edebilirsiniz tavsiye edilen olarak 750 Watt geçiyor.
Alıntıyı görüntüle![]()
NVIDIA GeForce RTX 3070 Ailesi
Size en zorlu oyunlarda bile en iyi performansınızı göstermeniz için gereken gücü sunar.www.nvidia.com
Alıntıyı görüntüle![]()
MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8G
MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO features the TRI FROZR 2 thermal design, brings the most advanced technology for ultimate cooling performance. It features the new TORX FAN 4.0, core pipes and airflow control.www.msi.com
![]()
ROG-STRIX-RTX3070TI-O8G-GAMING | Gaming graphics-cards|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
ROG Strix GeForce RTX™ 3070 Ti OC Edition 8GB GDDR6X. Gelişmiş tasarım ve lider termal performans.rog.asus.com
Alıntıyı görüntüle
knk boşver saçma saçma haha atıyorlar rakamsal verilere bakıyorlar sadece naban .adam sadece işlemci ile ekran kartı w çekiyor sanıyor yazık kafalarınaYani okuduğunuzu anlamamanıza mı yoksa yazmadığım şeyi yazmışım gibi ithaf etmenize mi yorum yapayım bilemedim.
Konuda ki tek tavsiyem ekran kartı modelinizin önerdiğini alın şeklinde.
Onu al, bunu alma, yeter, yetmez gibi bir yorumda yapmadım.
İnsanları tanımadan, okuduğunuzu anlamadan kişileri bilgisizlikle itham etmeniz ise bana "cahil cesaretini" anımsattı.
Kaynakları paylaşıp sizi konuyla baş başa bırakıyorum, hayatta bol şans
3070 ti için üreticiler ve nvidia sitesinden kontrol edebilirsiniz tavsiye edilen olarak 750 Watt geçiyor.
Alıntıyı görüntüle![]()
NVIDIA GeForce RTX 3070 Ailesi
Size en zorlu oyunlarda bile en iyi performansınızı göstermeniz için gereken gücü sunar.www.nvidia.com
Alıntıyı görüntüle![]()
MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8G
MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO features the TRI FROZR 2 thermal design, brings the most advanced technology for ultimate cooling performance. It features the new TORX FAN 4.0, core pipes and airflow control.www.msi.com
![]()
ROG-STRIX-RTX3070TI-O8G-GAMING | Gaming graphics-cards|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
ROG Strix GeForce RTX™ 3070 Ti OC Edition 8GB GDDR6X. Gelişmiş tasarım ve lider termal performans.rog.asus.com
Alıntıyı görüntüle
Kanka sen iyi misin 3070ti in yanına adam i5 12500 takacak mesela 65 watt tdpsi var işlemcinin ekran kartı 280 watt + 65 watt = 345 watt tdp eder bu basit matematiği bile yapabileceğinden şüphe ettim 345 watt tdp + kalan sistem parçaları 100 watt diyelim hatta 445 watt Düz hesap yapalım 500 olsun 650 watt nasıl yetmeyecek anlatsanaknk boşver saçma saçma haha atıyorlar rakamsal verilere bakıyorlar sadece naban .adam sadece işlemci ile ekran kartı w çekiyor sanıyor yazık kafalarına
ne gülüyonuz olm herife ben 3060 a 800w aldım psu hızlı zayıflayan bir parça
Teşekkürlerknk boşver saçma saçma haha atıyorlar rakamsal verilere bakıyorlar sadece naban .adam sadece işlemci ile ekran kartı w çekiyor sanıyor yazık kafalarına
I5 12500 'ün boost ghz'de 120w çıktığını bile bilmiyorsun senlen ne konuşayım ?Kanka sen iyi misin 3070ti in yanına adam i5 12500 takacak mesela 65 watt tdpsi var işlemcinin ekran kartı 280 watt + 65 watt = 345 watt tdp eder bu basit matematiği bile yapabileceğinden şüphe ettim 345 watt tdp + kalan sistem parçaları 100 watt diyelim hatta 445 watt Düz hesap yapalım 500 olsun 650 watt nasıl yetmeyecek anlatsana
Psu nasıl hızlı zayıflar onuda anlatırsan sevinirim gereğinden fazla wattli güç kaynağı kullanmak sağlıklı değil ayrıca
Adam 12500 ''ün tdp up 120w çektiğini bilmiyor.Rütbesi 80+ Bronze kimleri kimleri yanlış bilgilendirdi acaba?Teşekkürler
Benim için arkadaşın fikri veya yazdıkları bir önem arz etmiyor, engeller geçerim. Görece olarak daha genç arkadaşlarda ciddi üslup ve hitap sorunu var.
Allah Influencerara sabır versin cidden![]()
120 watt turbo ile çeksin ne olucak yine yetecek sen bir doktora görünI5 12500 'ün boost ghz'de 120w çıktığını bile bilmiyorsun senlen ne konuşayım ?
Adam 12500 ''ün tdp up 120w çektiğini bilmiyor.Rütbesi 80+ Bronze kimleri kimleri yanlış bilgilendirdi acaba?