zerolite
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,371
yok düşmemiş hocamoyundan tekrar bir gir çık yap attığım ss teki gibi sol üst köşede gözükmesi lazım beta test diye gözükmezse düşmemiş
yok düşmemiş hocamoyundan tekrar bir gir çık yap attığım ss teki gibi sol üst köşede gözükmesi lazım beta test diye gözükmezse düşmemiş
Evet hocam fps konusunda bi sorun yok 300 leri görüyor ama hareket ediyorum 2-3 saniyede bi manyak fps drop oluyor 300 den 40 a 100 e felan düşüyorTüm mapler de mi ?
Rankı açık olan, prime status olan, oynama süresi 1k dan fazla olupta düşmeyen adam görmedim şu ana kadar.Not : Açık beta değil ama çok fazla sayıda kapalı beta dağıtmışlar. Bazılarına gelmemiş.
Arkadaşın rankı global + faceit 9 level. Üzerine de 6k saat oynaması var ama gelmemiş, nasıl oluyor.Rankı açık olan, prime status olan, oynama süresi 1k dan fazla olupta düşmeyen adam görmedim şu ana kadar.
Açık beta olmadığı için evetBeyler normal cs girebiliyoz mu bunu indirdikten sonra
Rankı açık mıydı arkadaşının? Açık olmasına rağmen düşmediyse harbi helal olsun çok büyük dodge atmış. Bundan 1 ay öncesinde kimsede olmuyan oyun şu anda bu konudada gördğün üzere düşmeyen adam kalmamış.Arkadaşın rankı global + faceit 9 level. Üzerine de 6k saat oynaması var ama gelmemiş, nasıl oluyor.
Daha dün birlikte rek attık la nasıl olmuş anlamadım. Valve işte.Rankı açık mıydı arkadaşının? Açık olmasına rağmen düşmediyse harbi helal olsun çok büyük dodge atmış. Bundan 1 ay öncesinde kimsede olmuyan oyun şu anda bu konudada gördğün üzere düşmeyen adam kalmamış.
Anladım illa düzelecek sorunlardır doğal olarak yeni bir oyun. Umarım infernoyu da silerler sorunları hallederken.Evet hocam fps konusunda bi sorun yok 300 leri görüyor ama hareket ediyorum 2-3 saniyede bi manyak fps drop oluyor 300 den 40 a 100 e felan düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rankı açık olan, prime status olan, oynama süresi 1k dan fazla olupta düşmeyen adam görmedim şu ana kadar.
Biraz hayal kırıklığı yaratmadı değil. Aylardır millet oynuyor bu oyunu. Bunu düzeltemeyip de neyi düzeltecekler.Anladım illa düzelecek sorunlardır doğal olarak yeni bir oyun. Umarım infernoyu da silerler sorunları hallederken.
Denedim gelmedi hocam, uzun süre girmemiştim 1 el attım rankım gelsin belki gelir diye rank geldi ama gelmedi.Agaa bana da gelmemiş. Rekabet rankım yok diye gelmedi galiba. Rank kassam gelir mi acaba?