Öneri Starfield ile ilgili düşünceleriniz nedir ?

TİTAN.

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,603
Dostlar starfield oyununu hepimiz gördük daha oynama fırsatımız olmadı ama hepimizde fikirler uyandı
Herkesin yorumlarını bekliyoruz
Ben kendim başlıyorum
Oyun macera ve hikaye açısından gerçekten çok çeşitli bu aşikar ama
Skyrim oyun motorunu kullanmak
Oynanış zayıf olması
Optimizasyonun berbat olması(klasik Bethesda)
Hikayeye etki edememe gibi durumlar oyunu bir hayli zayıf yapıyor .ilk izlenimimdir
Umarım oyun çıktığı zaman farklı düşünürüm

Sırf ekran kartı sattırmak için optimizasyon yapılmamış bir oyun resmen kardeşim oyunu oynamak istiyorsan bu kartı alacaksın diyor bethesta ve anlaşmalı şirket

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dostlar starfield oyununu hepimiz gördük daha oynama fırsatımız olmadı ama hepimizde fikirler uyandı
Herkesin yorumlarını bekliyoruz
Ben kendim başlıyorum
Oyun macera ve hikaye açısından gerçekten çok çeşitli bu aşikar ama
Skyrim oyun motorunu kullanmak
Oynanış zayıf olması
Hikayeye etki edememe gibi durumlar oyunu bir hayli zayıf yapıyor .ilk izlenimimdir
Umarım oyun çıktığı zaman farklı düşünürüm
Kayılıyorum oynaması zevkli olucak orası kesin gibi. Ama bi tık beklentimin altonda kaldı. Uzay konseptli bi pyunda grmi mekaniklerini daha iyi bekliyordum. Güç aktarma olayı kurtarsada en azından gezegenlere uçarak girip çıkmayı isterdim no man sky tarzı gibi. Bu bile olsa iyi kötü zevk verirdi. Silahlı çatışmalar biraz basit olmuş gibi divisiona benzemiş bence. Benim gibi fps severleri pek sarmaz gibi. Türkçe olsa tadından yenmezdi.
Stema tolye gelirmi merak ediyorum yani. Eğet gelirse ne gelirki. O zaman steamden almak istrrim açıkçası. Dediklerim olsayfı oyunda alırdım paraya kıyıp

Kayılıyorum oynaması zevkli olucak orası kesin gibi. Ama bi tık beklentimin altonda kaldı. Uzay konseptli bi pyunda grmi mekaniklerini daha iyi bekliyordum. Güç aktarma olayı kurtarsada en azından gezegenlere uçarak girip çıkmayı isterdim no man sky tarzı gibi. Bu bile olsa iyi kötü zevk verirdi. Silahlı çatışmalar biraz basit olmuş gibi divisiona benzemiş bence. Benim gibi fps severleri pek sarmaz gibi. Türkçe olsa tadından yenmezdi.
Stema tolye gelirmi merak ediyorum yani. Eğet gelirse ne gelirki. O zaman steamden almak istrrim açıkçası. Dediklerim olsayfı oyunda alırdım paraya kıyıp
Steam atölyesine kendi galaksinin oluşturma vs. Gelecekmiş Enis kirazoğlu söylemişti

Enis abinin artık incelemelerini saçma bulmaya başladım eski kalitesini bozdu, Sırf sponsor için ezbere video çekiyor çok belli starfieldi çok beğenmiş.

Asıl eleştirmen dost kayaoğlunun videosunu beklicem artık.

Starfieldi beğenmedim, özellikle HUD menüsü berbat.

Enis abinin artık incelemelerini saçma bulmaya başladım eski kalitesini bozdu, Sırf sponsor için ezbere video çekiyor çok belli starfieldi çok beğenmiş.

Katılmıyorum oyunu direkt alıcaktım enisi izledim alöaktan vazgeçtim adam kötü yönlrrini çatır çutur demiş bence

hocam optimizasyonu berbat diye oyunuda sonuna kadar gömücek değil ya :) oyunun teması vs güzel macera oyunu herkese hitap etmez enis kirazoğlu bu türü seven bir oyuncu skyirm tarzı oyunları sevdiğinide youtube videolarında belirtiyiordu herkesin düşüncesi farklıdır

Açıkçası oyunun tek iyi olduğu yer fazlaca görev olması.
Fps tarafı idare eder, mekik tarafı idare eder, rpg tarafı neredeyse yok sadece skill geliştirmek rpg sayılır mı bilemedim, diyaloglar boşa konmuş, 4 diyalogdan 2 yada 3 ü aynı şeyin farklı söylenişi, buglar çok.
Modlar ile oyun çok farklı bir çıtaya yükseltilebilir, ancak orjinal oyun üzerinden konuşursak pekte iyi bir oyun denemez.

hocam optimizasyonu berbat diye oyunuda sonuna kadar gömücek değil ya :) oyunun teması vs güzel macera oyunu herkese hitap etmez enis kirazoğlu bu türü seven bir oyuncu skyirm tarzı oyunları sevdiğinide youtube videolarında belirtiyiordu herkesin düşüncesi farklıdır
Hocam tür sevmekle alakası yok, Enis kirazoğlu zaten istesede öyle bir eleştiri yapamaz ki, Eleştirmen kanalı olduğu için kişisel zevkini köşeye atmak zorunda, zaten yıllardır böyle yapıyor sorun yok o konuda.

Sponsorlu bilmiyorum ama eskiden daha sert gömer daha sert överdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps tarafı idare eder, mekik tarafı idare eder, rpg tarafı neredeyse yok sadece skill geliştirmek rpg sayılır mı bilemedim, diyaloglar boşa konmuş, 4 diyalogdan 2 yada 3 ü aynı şeyin farklı söylenişi, buglar çok.
Modlar ile oyun çok farklı bir çıtaya yükseltilebilir, ancak orjinal oyun üzerinden konuşursak pekte iyi bir oyun denemez.
Kesinlikle katılıyorum

Oyun sırf modlansın diye Online bağlantı koymadılar zaten çok belli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,519
Üyeler
186,503
Son üye
sametx
Geri