RKS MT-3PRO Alınır mı?

Reaksiyon skoru
28
Merhabalar benim ehliyetim yok seneye alabiliyorum şuan sadece ehliyetsiz motorlara yöneldim tek hoşuma giden motorda RKS MT3 PRO oldu. İkinci el bı tane buldum 32 bin TL ye sıfır fiyatı 45 bin TL olması lzm sizce alınır mı?

Eğer B ehliyetin varsa kuba tk03 alıp 50cc'den 125cc'ye çevirebilirsin.

Alınır. 5 aydır falan kullanıyorum. Geçen sene alan bir arkadaşım memnun olduğu için almıştım. Sorun varsa sorabilirsin. Yalnız ehliyet gerektiren bir model.

Yok abi plakasız diye biliyorum ehliyet gerktirmiyo dediler
Maalesef doğru değil. Plaka ve ruhsat gerekiyor. Motor gücünden dolayı da ehliyet gerekiyor. Bazı satıcılar satmak için ehliyet gerekmiyor diyorlar.

Maalesef doğru değil. Plaka ve ruhsat gerekiyor. Motor gücünden dolayı da ehliyet gerekiyor. Bazı satıcılar satmak için ehliyet gerekmiyor diyorlar.
Plakasız kullanılmiyomu bu motor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bide trafik veya jandarma sorun çıkarırmı motorla ilgili

Son düzenleme:
Kullanırsın. Ben plaka çıkarttım ama takmıyorum. Yalnız çevirmeye girersen ehliyet ve plakasızlıktan ceza yersin. 250-500w gücünde bir motor alırsan bunların hiçbirine gerek yok. Bende 500wlık bir motor da var. Ama onun gücü de tatmin etmiyor.

Ha bide trafik veya jandarma sorun çıkarırmı motorla ilgili
Küçük yerlerde elektrikli diye belki karışmaz ama düşük bir ihtimal. Çevirmede ceza yazma ihtimali yüksek.

Kullanırsın. Ben plaka çıkarttım ama takmıyorum. Yalnız çevirmeye girersen ehliyet ve plakasızlıktan ceza yersin. 250-500w gücünde bir motor alırsan bunların hiçbirine gerek yok. Bende 500wlık bir motor da var. Ama onun gücü de tatmin etmiyor.

Küçük yerlerde elektrikli diye belki karışmaz ama düşük bir ihtimal. Çevirmede ceza yazma ihtimali yüksek.
hocam kral ava 5000l ehliyet istiyor mu (kuzenim kullanacak)

Yazık oldu çocuğa çok heveslenmişti, parayı falan da denkleştirmişti.

Araştırmış, birkaç kişi çevirmede çevirmede elektikli motor diyince bırakıyorlarmış. Büyükşehir değil zaten çok problem olur mu?

@bythotd12 hocam düz 5000 miş L olan modeli değil. Yine ehliyet ister mi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,452
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri