Donanımarşivi12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 286
deme hocam ya yaptırma kaç tutar sizcepanel kırılmış. geçmiş olsun.
bilmiyorum. çok yeni bir model değil. yedek parça desteği olmayabilir. bence yeni monitör daha ucuza gelecektir.deme hocam ya yaptırma kaç tutar sizce
Servise göndermek mantıklı değil o zaman alalım 1 ay oldu olmadı bilebilmiyorum. çok yeni bir model değil. yedek parça desteği olmayabilir. bence yeni monitör daha ucuza gelecektir.
Servisle görüşün model belirtin panel değişimi isteyin size bir fiyat söylerler.Servise göndermek mantıklı değil o zaman alalım 1 ay oldu olmadı bile
servise gönderip fiyat öğrenebilirsin.Servise göndermek mantıklı değil o zaman alalım 1 ay oldu olmadı bile
Oyun oynarken masayı ayağım ile ittim ve monitör klavyenin üstüne düştü bu şekle geldi monitörden anlamam sizce ne oldu monitör:ASUS Tuf Gaming VG247Q1A
anladım peki teşekkür ederimpanel değişim ücreti monitörün fiyatı kadar oluyor g.o.
Monitörle aynı parayı tutabilir geçmiş olsun yeni monitör lazım.deme hocam ya yaptırma kaç tutar sizce
Harbi bende anlamadım masayı salasamda benim monitör düşmüyor mesela benim kimi çok sağlam eski yadigar diyeadam imkansizi basarmis, bidahakine panel koruyucu tak anca kurtarir![]()