- Reaksiyon skoru
- 48
Java ile bir uygulama yapıyorum swing arayüzü ile yaptım ancak uygulamanın ikonu Java iconu bunu nasıl değiştiriyoruz
evetgoogle a yazdın mı
İcon değiştirme gibi basit bir işlemden sonuç alamadınız mı gerçekten?yapay zeka yada sordum ancak sonuç yok
import javax.swing.*;
import java.awt.*;
public class Uygulama {
public static void main(String[] args) {
// Uygulama penceresini oluşturun
JFrame frame = new JFrame("Uygulama Adı");
// İcon dosyasını yükleyin
ImageIcon icon = new ImageIcon("ikon.png"); // İkon dosyasının adını ve yolunu ayarlayın
// Pencereye ikonu ayarlayın
frame.setIconImage(icon.getImage());
// Pencereyi ayarlayın ve görüntüleyin
frame.setSize(400, 300);
frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE);
frame.setVisible(true);
}
}
sonuç verebilirisniz hocam bunu diyeceğinizeİcon değiştirme gibi basit bir işlemden sonuç alamadınız mı gerçekten?
Sonuç yok bu işte bak ben attım.Google da 10 saniyede çözümü buldum. Demekki araştırmadan gelip yazdın.sonuç verebilirisniz hocam bunu diyeceğinize
Google'da basit bir işlemin sonucunu bulamayan bir kişiye ben neden uğraşayım ki?sonuç verebilirisniz hocam bunu diyeceğinize
Yazmayin ozamanGoogle'da basit bir işlemin sonucunu bulamayan bir kişiye ben neden uğraşayım ki?
Araştırdım hocam zaten neyse sağolun hocmsSonuç yok bu işte bak ben attım.Google da 10 saniyede çözümü buldum. Demekki araştırmadan gelip yazdın.
çözüldü mü sorununYazmayin ozaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araştırdım hocam zaten neyse sağolun hocms
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca ne diye arattiniz hocam
Konuyu anlamaya çalıştım bir nevi, farklı bir kütüphane ya da platformda mı yapamadınız ya da gerçekten bulamadınız mı gibi.Yazmayin ozaman
çözüldü mü sorunun
hocam ben dock taki iconu değiştirmeye çalışıyorum olmuyor attığınızda olmuyor bu aradaKonuyu anlamaya çalıştım bir nevi, farklı bir kütüphane ya da platformda mı yapamadınız ya da gerçekten bulamadınız mı gibi.