Riot Games çoğu kişiyi banladı bu yüzden haklılarda bencebir çok arkadaşım kullanıyor ( uzun süredir ) ban yemediler ban sebebi diye duymuştum değilse bende kullanacağım
Riotun hiçbir haklılık tarafı yok bana kalırsaRiot Games çoğu kişiyi banladı bu yüzden haklılarda bence
ban sebebi hatta bu yüzden lol bununla ilgili açıklama yapmıştı kullananlar ban yicekRiotun hiçbir haklılık tarafı yok bana kalırsaZamanında çok para yatırdım kostüm için, hero açmak için vs. Sezon 3 ten beri oynuyorum. Sonra ganimet sistemi çıktı kostümler herolar havada uçuşuyor. Madem böyle bir şey yaptılar tamamen salacak o zaman açsın lol skinini istediği kostümü kullansın kullanıcılar bir sıkıntı yok bence.
O zaman kim niye para versin ?Riotun hiçbir haklılık tarafı yok bana kalırsaZamanında çok para yatırdım kostüm için, hero açmak için vs. Sezon 3 ten beri oynuyorum. Sonra ganimet sistemi çıktı kostümler herolar havada uçuşuyor. Madem böyle bir şey yaptılar tamamen salacak o zaman açsın lol skinini istediği kostümü kullansın kullanıcılar bir sıkıntı yok bence.
Şöyle 3. part yazılım olduğu için kimse burada sana bunu önermesi doğru değil çünkü bir gün bir anda bunu kullanan herkese ban dalgası atabilir ve banlanabilirsiniz.Bu sebepten dolayı kullanmayın kullandırtmayın.bir çok arkadaşım kullanıyor ( uzun süredir ) ban yemediler ban sebebi diye duymuştum değilse bende kullanacağım
Dostum şuanda da para vermek saçmalık zaten. Benim eskiden para vererek aldığım tüm skinleri adamlar kutudan çıkartıyor ben niye para verdim o zaman.O zaman kim niye para versin ?
Ben sana özel mağaza gelince bir şey almazsam olmaz ama lolskin kullansam almam hiç birini