LOL SKİN BAN SEBEBİMİ ?

hanzos

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
460
bir çok arkadaşım kullanıyor ( uzun süredir ) ban yemediler ban sebebi diye duymuştum değilse bende kullanacağım

Yanlış Bilgilendirme
Hayır değil. Diğer kullanıcılar görmüyor zaten sadece seninle alakalı bir şey.

Trde ban sebebi sadece, diğer sunucularda değil. Ben hem tr hem euwda uzun yıllar kullandım hiç yemedim ban

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanma bence. yiyebilirain.

Riot Games çoğu kişiyi banladı bu yüzden haklılarda bence
Riotun hiçbir haklılık tarafı yok bana kalırsa :) Zamanında çok para yatırdım kostüm için, hero açmak için vs. Sezon 3 ten beri oynuyorum. Sonra ganimet sistemi çıktı kostümler herolar havada uçuşuyor. Madem böyle bir şey yaptılar tamamen salacak o zaman açsın lol skinini istediği kostümü kullansın kullanıcılar bir sıkıntı yok bence.

Riotun hiçbir haklılık tarafı yok bana kalırsa :) Zamanında çok para yatırdım kostüm için, hero açmak için vs. Sezon 3 ten beri oynuyorum. Sonra ganimet sistemi çıktı kostümler herolar havada uçuşuyor. Madem böyle bir şey yaptılar tamamen salacak o zaman açsın lol skinini istediği kostümü kullansın kullanıcılar bir sıkıntı yok bence.
ban sebebi hatta bu yüzden lol bununla ilgili açıklama yapmıştı kullananlar ban yicek

O zaman kim niye para versin ?
Ben sana özel mağaza gelince bir şey almazsam olmaz ama lolskin kullansam almam hiç birini

Yanlışlıkla 3. parti yazılımda raporlanırsan ve incelenirse evet ban sebebi almaya değer bir risk mi tartışılır orası tabi

bir çok arkadaşım kullanıyor ( uzun süredir ) ban yemediler ban sebebi diye duymuştum değilse bende kullanacağım
Şöyle 3. part yazılım olduğu için kimse burada sana bunu önermesi doğru değil çünkü bir gün bir anda bunu kullanan herkese ban dalgası atabilir ve banlanabilirsiniz.Bu sebepten dolayı kullanmayın kullandırtmayın.

Csgo'nun skin changeri gibi düşün sonuçta 3.parti bir yazılım. Sistem yakalarsa affetmez.

O zaman kim niye para versin ?
Ben sana özel mağaza gelince bir şey almazsam olmaz ama lolskin kullansam almam hiç birini
Dostum şuanda da para vermek saçmalık zaten. Benim eskiden para vererek aldığım tüm skinleri adamlar kutudan çıkartıyor ben niye para verdim o zaman.

Geri