2000TL Anakart önerisi

Yusufx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,213
Bütçe
2000
Arkadaşa anakart arıyoruz ryzen 5 3600 ile kulanıcak büyük ihtimale tavsiyeniz ne olurdu aklımızda şu altakiler var.

Arkadaşa anakart arıyoruz ryzen 5 3600 ile kulanıcak büyük ihtimale tavsiyeniz ne olurdu aklımızda şu altakiler var.

Bu bütçede en mantıklı b450 zaten ama çıkabiliyorsa 2.2'ye 550 var. Tabii marka Asrock belki güven vermeyebilir. B450'lerden ise Gigabyte tercih ederdim.

Bu bütçede en mantıklı b450 zaten ama çıkabiliyorsa 2.2'ye 550 var. Tabii marka Asrock belki güven vermeyebilir.
Asrock kalitelidir hocam.

bütçen olursa

Sence üsteki asrock mu bumu yada farkları varmı daha doğrusu pcı express dışında asrock iyiymiş modelide marka güven konusunda arkadaşla çok uğraşırım :D
bence asrock tabi sorun yaşamazsın kalitelidir

Bence kesinlikle bu naysla alın bide -200 yada 250 casback gelir mis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sence üsteki asrock mu bumu yada farkları varmı daha doğrusu pcı express dışında asrock iyiymiş modelide marka güven konusunda arkadaşla çok uğraşırım :D
Tam bende attım djjdjwjw cidden bu daha sağlam hocam sırf b550 diye boş anakart almazdım bunu almak çok daha mantıklı

Bu bütçede en mantıklı b450 zaten ama çıkabiliyorsa 2.2'ye 550 var. Tabii marka Asrock belki güven vermeyebilir. B450'lerden ise Gigabyte tercih ederdim.
Asrock iyi bir markadır lakin TR'de pek bilinmez

Asrock iyi bir markadır lakin TR'de pek bilinmez
Güzel hocamda benim a320 ye benziyor kopyası bildiğin bomboş anakart en üst segmentlerden b450 varken şans vermezdim ben hatta nays casbacki ile bedavaya geliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,716
Üyeler
185,792
Son üye
samuroski
Geri