Kenneth Omeruo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
Video izlerken pc dondu yeniden baslatmak icin powera basili tuttum pc kapandi yeniden acilmadi yaklasik 1 hafta oldu ancak halen acilmiyor
Pc özellikleri neVideo izlerken pc dondu yeniden baslatmak icin powera basili tuttum pc kapandi yeniden acilmadi yaklasik 1 hafta oldu ancak halen acilmiyor
Bir hata alıyor musunuz yoksa direkt hiç ekran gelmiyor mu? Kasa içindeki fanlar çalışıyor mu, ekran kartı işlemci vb?Video izlerken pc dondu yeniden baslatmak icin powera basili tuttum pc kapandi yeniden acilmadi yaklasik 1 hafta oldu ancak halen acilmiyor
fan bile dönmüyorBir hata alıyor musunuz yoksa direkt hiç ekran gelmiyor mu? Kasa içindeki fanlar çalışıyor mu, ekran kartı işlemci vb?
INTEL i3 10100FPc özellikleri ne
psuda sikinti olabilir mi alirken sharkoon demisti bana ama hic bakmadim bayadir kullaniyorum hic sikinti cikarmaei banafan bile dönmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
INTEL i3 10100F
MSI GAMINGX 1050ti 4GB
16GB Ram 2666Mhz
ASUS EX H410M V3
1TB HDD
128GB SAMSUNG SSD
SHARKOON 650W 80+
peki psuda olsa direkt kapanmaz miydi once dondu boyle bi 10 15 saniye bekledim psu direkt guc kesmez miydiBence sorun psu başka parçada sorun olsa hata verir yada sistem okumaz
Ama psuda olmasa sorun pc açılırdıpeki psuda olsa direkt kapanmaz miydi once dondu boyle bi 10 15 saniye bekledim psu direkt guc kesmez miydi
ne alakası var kardeşim bios biliyle her şeyde şu bios pilini işin içine katmayın dediklerinden anladığıma göre anakart sonra psu sorunlu gibiPSU' da herhangi bir koku var mı? Birde BIOS pilini çıkartıp birkaç dakika sonra tekrar takıp dener misin?
Tamam profesör kızma. Bundan çok öncelerde bir konuyu böyle çözmüştük.ne alakası var kardeşim bios biliyle her şeyde şu bios pilini işin içine katmayın dediklerinden anladığıma göre anakart sonra psu sorunlu gibi