Dostum yasla alakasi yok 17yim bende ayni sorunlari yasiyorum 8 ders ustune 4 derste dershane goruyorum eve 8de gidiyorum 13 saat disarida durunca ayakkabinin kiyafetin bile rahatsiz ettigi durumlar yasaniyor bazen o kadar yorgun oluyorum ki okulda az kestireyim dedigimde uyuya kaliyorum kafein almaya okulda evdeymis gibi öğün tüketmeye calis faydasi oluyor yemek yemezsen dahada ölü gibi olursun uykunu yeterli alirsan alistiktan sonrasi kolayBaşlıkta yazdığı gibi okulda 7 ders gördükten sonra eve geldiğimde çok yorgun oluyorum. Günün yarısını okulda yarısını uyuyarak geçiriyorum. Hafta sonu deseniz onda da dershane var. Size sorum eve gelince nasıl enerjik olabilirim?
Yani dediğin gibi yüksek ihtimalle akşam 12 de yatıp sabah 7 de kalkmamla alakalı. Normalde 12 saat uyurum bide tatil sonrası alıştığım için 12 saat uyumaya.Bu gayet normal. Erken yatıp erken kalk ve yediğine içtiğine dikkat et. Kendine günlük planda çıkarabilirsin.
12 saat(8 okul 4 dershane) aliyorum 13 saat disardayim ayrica okul cikisina 4 saatlik kafesi koyan dershane ilede hesaplasicaz aileme kafeste bunaliyorum diyorum onlarda anlamiyor10 saat okulda ders gören gariban 12'ler ne yapsın :d
Bizim kantin normal değil. Pizza hamburger falan satıyorlar ailemde bana günlük 20 lira veriyor ve ancak abur cubur alabiliyorum.Dostum yasla alakasi yok 17yim bende ayni sorunlari yasiyorum 8 ders ustune 4 derste dershane goruyorum eve 8de gidiyorum 13 saat disarida durunca ayakkabinin kiyafetin bile rahatsiz ettigi durumlar yasaniyor bazen o kadar yorgun oluyorum ki okulda az kestireyim dedigimde uyuya kaliyorum kafein almaya okulda evdeymis gibi öğün tüketmeye calis faydasi oluyor yemek yemezsen dahada ölü gibi olursun uykunu yeterli alirsan alistiktan sonrasi kolay
Çalışmadan denemeden 470 çektim diye beni dershaneye yolladılar12 saat(8 okul 4 dershane) aliyorum 13 saat disardayim ayrica okul cikisina 4 saatlik kafesi koyan dershane ilede hesaplasicaz aileme kafeste bunaliyorum diyorum onlarda anlamiyor
Evden götür utanma tavuk pilav elma muz mandalina vb goturebilecegin herseyi goturebilirsin 20tln ilede cikolata kahve al (toz kahveyi agzina dok ondan sonra su ic hem hizli hem etkili)Bizim kantin normal değil. Pizza hamburger falan satıyorlar ailemde bana günlük 20 lira veriyor ve ancak abur cubur alabiliyorum.
Götürebileceğim tek şey ekmek arası salçaEvden götür utanma tavuk pilav elma muz mandalina vb goturebilecegin herseyi goturebilirsin 20tln ilede cikolata kahve al (toz kahveyi agzina dok ondan sonra su ic hem hizli hem etkili)
Evde yiyecek birsey yok mu? Cikolata enerji verir kahve kafein verir bisi kastetmedim ikiside enerjik tutar seni evde pisen yemeklerden vs goturmeye calis meyve vbde dahil okulda yemek yersen dinc kalirsin bitkin dusup yorgun argin eve donmezsinGötürebileceğim tek şey ekmek arası salçaÇikolata kahve derken neyi kasdettiniz anlamadım?
Saolun hocam aileme söyledim artık okula ekmek arası salça götürüyorum. Zaten Haftalık 300 falan gidiyor kantine.Evde yiyecek birsey yok mu? Cikolata enerji verir kahve kafein verir bisi kastetmedim ikiside enerjik tutar seni evde pisen yemeklerden vs goturmeye calis meyve vbde dahil okulda yemek yersen dinc kalirsin bitkin dusup yorgun argin eve donmezsin
Hocam giderken ağzıma nescafe falan döküp üstüne su içersem sıkıntı çıkmaz değil miEvde yiyecek birsey yok mu? Cikolata enerji verir kahve kafein verir bisi kastetmedim ikiside enerjik tutar seni evde pisen yemeklerden vs goturmeye calis meyve vbde dahil okulda yemek yersen dinc kalirsin bitkin dusup yorgun argin eve donmezsin
Enerji verecek şeyler yiyebilirsin takviye gıdalardan bahsetmiyorum Nescafe bir süre sonra etki etmez ve gece 12 de yatacaksanız öğlen 12 de içmeniz gerek(12 saat önce yani)O zaman artık her sabah ve öğle 3 Nescafe içiyorum .d
Senle aynı yaştayım. Kendine bir rutin belirlemezsen geleceğin biter. Uyan okula git uyu seni bozar. Saat kaçta uyuyorsun?Başlıkta yazdığı gibi okulda 7 ders gördükten sonra eve geldiğimde çok yorgun oluyorum. Günün yarısını okulda yarısını uyuyarak geçiriyorum. Hafta sonu deseniz onda da dershane var. Size sorum eve gelince nasıl enerjik olabilirim?