Güzelmiş. 6 aylık almıştım ihtiyacım yok. İhtiyacı olan alsın iyi fiyatKod aktivasyonunda OZELTEKLIF1AY yazarak 170 TL'ye alabilirsiniz. SMS olarak geldi kısa süreliğine yazıyor, belli tarih yok.
Şuan aç durumları nasıl YouTube yazınca çok atıyorlarGüzelmiş. 6 aylık almıştım ihtiyacım yok. İhtiyacı olan alsın iyi fiyat
Anlamadım dostum.Şuan aç durumları nasıl YouTube yazınca çok atıyorlar
Bekleme süresi vs ne durumdaEvet berbat. Her yerde protesto ediyorum zaten. EU'da 2080 ile çalışanlar burada 1060 ile çalışıyor
Nisan ayından beri aralıksız kullanıyorum 1-2 gün premium olmama rağmen bekletti ondan başka sorun yok. Önceden de kullanıyordum depremden dolayı ara verdim. Ocak ayında hep oluyordu.Bekleme süresi vs ne durumda
2080-1060 dediğin ne?Evet berbat. Her yerde protesto ediyorum zaten. EU'da 2080 ile çalışanlar burada 1060 ile çalışıyor
Aynen ocakta çok sıkıntılıydı. Ondan sonra pek problem olmadı. Ben 2 senedir nerdeyse aralıksız kullanıyorumNisan ayından beri aralıksız kullanıyorum 1-2 gün premium olmama rağmen bekletti ondan başka sorun yok. Önceden de kullanıyordum depremden dolayı ara verdim. Ocak ayında hep oluyordu.
Evet berbat. Her yerde protesto ediyorum zaten. EU'da 2080 ile çalışanlar burada 1060 ile çalışıyor
Ben hiç 1060 kullanıldığını görmedim. 2080 vardı. Sürekli bakmıyorum ama baktığım zaman 2080 dışında görmedim. Hiçbir oyunda da kasma olmadıRTX 2080 ve GTX 1060 ekran kartları
Oyun grafik ayarlarında yazarNerden anlıyorsunuz 2080 veya 1060 olduğunu?
4000 serisi tr serverda varmıNisan ayından beri aralıksız kullanıyorum 1-2 gün premium olmama rağmen bekletti ondan başka sorun yok. Önceden de kullanıyordum depremden dolayı ara verdim. Ocak ayında hep oluyordu.