🔥İndirim GeForce NOW 1 Ay ve 3 Ay İndirim

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,076
Kod aktivasyonunda OZELTEKLIF1AY 170TL, OZELTEKLIF3AY yazarak 390TL'ye alabilirsiniz. SMS olarak geldi kısa süreliğine yazıyor, belli tarih yok.

Son düzenleme:
Kod aktivasyonunda OZELTEKLIF1AY yazarak 170 TL'ye alabilirsiniz. SMS olarak geldi kısa süreliğine yazıyor, belli tarih yok.
Güzelmiş. 6 aylık almıştım ihtiyacım yok. İhtiyacı olan alsın iyi fiyat

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
Bekleme süresi vs ne durumda
Nisan ayından beri aralıksız kullanıyorum 1-2 gün premium olmama rağmen bekletti ondan başka sorun yok. Önceden de kullanıyordum depremden dolayı ara verdim. Ocak ayında hep oluyordu.

Evet berbat. Her yerde protesto ediyorum zaten. EU'da 2080 ile çalışanlar burada 1060 ile çalışıyor
2080-1060 dediğin ne?
Nisan ayından beri aralıksız kullanıyorum 1-2 gün premium olmama rağmen bekletti ondan başka sorun yok. Önceden de kullanıyordum depremden dolayı ara verdim. Ocak ayında hep oluyordu.
Aynen ocakta çok sıkıntılıydı. Ondan sonra pek problem olmadı. Ben 2 senedir nerdeyse aralıksız kullanıyorum

• Beğen
alanlar starfield oynamak için alıyorsa almasınlar[
Evet berbat. Her yerde protesto ediyorum zaten. EU'da 2080 ile çalışanlar burada 1060 ile çalışıyor

küçük kardeşlerimiz olabilir bı hayal uğruna kasa kasa oynamasinlar

• Beğen
RTX 2080 ve GTX 1060 ekran kartları
Ben hiç 1060 kullanıldığını görmedim. 2080 vardı. Sürekli bakmıyorum ama baktığım zaman 2080 dışında görmedim. Hiçbir oyunda da kasma olmadı

• Beğen
Nerden anlıyorsunuz 2080 veya 1060 olduğunu?

• Beğen
Nerden anlıyorsunuz 2080 veya 1060 olduğunu?
Oyun grafik ayarlarında yazar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4000 serisi tr serverda varmı

• Beğen
Geri