Sistem upgrade tavsiye

AMD_islemci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
Bütçe
6000
Şuanki sistem bana yetmiyor neleri güncelleyebilirm

Ssd: Samsung 980 1 TB

Kasa : Corsair spec 06 White

PSU : Corsair RM650 Gold sertifikalı full modüler

Ram : Corsair RGB pro 32 gb

İşlemci: r5500

Anakart: asus a520m-e

Ekran kartı: Asus dual 3050

Soğutma: AMD Wraith prism

Şuanki sistem bana yetmiyor neleri güncelleyebilirm

Ssd: Samsung 980 1 TB

Kasa : Corsair spec 06 White

PSU : Corsair RM650 Gold sertifikalı full modüler

Ram : Corsair RGB pro 32 gb

İşlemci: r5500

Anakart: asus a520m-e

Ekran kartı: Asus dual 3050

Soğutma: AMD Wraith prism
işlemciyi ryzen 7 5800x3d yapıp anakart değişttirebilirsin sonrada ekran kartı alırsın bütçen varsa

İşlemci ve ekran kartını sat.
R5 5600 + 2. El RX 6700 XT al.

bu sistemi güncellemekten se bence yeni çıkacak hazır sistemlere bak ddr5 falan hazır sistem al kendi sistemindeki ssd leri alırsın sonra kendi sistemini de satarsın işlemci ve ekran kartı alman nereyse tahminimce 20 k yı bulur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmzamdaki sistemi yükseltmek istiyordum bende sonra bakınca bana 20/25 k ya patlıyor yeni ekran kartı anakart ve işlemci onun yerine bu gün çıkacak olan sistem güzel olursa ki ddr5 olacak onu alıp kendi sistemi mi de satacağım

bu sistemi güncellemekten se bence yeni çıkacak hazır sistemlere bak ddr5 falan hazır sistem al kendi sistemindeki ssd leri alırsın sonra kendi sistemini de satarsın işlemci ve ekran kartı alman nereyse tahminimce 20 k yı bulur

İmzamdaki sistemi yükseltmek istiyordum bende sonra bakınca bana 20/25 k ya patlıyor yeni ekran kartı anakart ve işlemci onun yerine bu gün çıkacak olan sistem güzel olursa ki ddr5 olacak onu alıp kendi sistemi mi de satacağım
Benim sistem kaç TL eder her parçası nerdeyse Corsair

17,000 TL eder mi?

Fazla para vermeden upgrade yapmak isterseniz r5 5600+3060ti veya 6700xt sizi memnun edecektir. Biraz daha performanslı olsun derseniz 3d işlemci alın diyeceğim ama o anakart kaldırır mı bilemiyorum. kaldırırsa 6800-6900xt veya rtx 3080-rtx 4070 ile yolunuza devam edebilirsiniz...

Geri