KYK TAVSİYESİ VEREBİLİR MİSİNİZ

cr1ta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
Arkadaşlar KYK yurdunda kalacağım ilk defa gideceğim üniye tavsiye verir misiniz. Bir de kyk larda tip mevzusu oluyormuş ben aylık 570 vereceğim bu tip kaç oluyor ve tip neyi belirliyor tam olarak?
Bir de ben kilit alacağım iki tane biri dolap kilidi biri çanta kilidi olmak üzere. Başka neler almam gerekir böyle kritik önerilerde bulunabilir misiniz.

Tip 6 yurt çıkmış çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1694953166462.png

Eşyalarını dolaba kilitlemeden uyuma, ilk 3-4 ay ortalıkta değerli eşya bırakma sonrasında oda arkadaşlarını tanıdıkça duruma göre bırakabilirsin.

Arkadaşlar KYK yurdunda kalacağım ilk defa gideceğim üniye tavsiye verir misiniz. Bir de kyk larda tip mevzusu oluyormuş ben aylık 570 vereceğim bu tip kaç oluyor ve tip neyi belirliyor tam olarak?
Bir de ben kilit alacağım iki tane biri dolap kilidi biri çanta kilidi olmak üzere. Başka neler almam gerekir böyle kritik önerilerde bulunabilir misiniz.
Allah kurtarsın.

Birde herhangi bir rahatsızlık duyarsan bunu belirt yoksa ileride tepene çıkarlar sakın alttan alma.

Ne işe yarıyor bu tip mevzusu onu söyleyebilir misiniz hocam? Yurt 2000 kişilikmiş baktım da daha detayını bilmiyorum. Yemekleri vb de kötü deniyor yorumlarda bu tip 6 ne iş goruyor o zaman
Her KYK da yemek kötüdür bu değişmez bir kural maalesef.

Ne işe yarıyor bu tip mevzusu onu söyleyebilir misiniz hocam? Yurt 2000 kişilikmiş baktım da daha detayını bilmiyorum. Yemekleri vb de kötü deniyor yorumlarda bu tip 6 ne iş goruyor o zaman
İmkanları daha fazla birde odalarınız yüksek ihtimal 3 veya 4 kişilik olur.

Asıl öğrencilik üniversitede başlıyor reis tam zorluklarla baş başa kalıyorsun başka şehirde. Allah kurtarsın yorumu şey gibi olmuş cezaevine gidiyorum sanki whxjhwj
Hocam şartlar mükemmel değil ama zamanla alışıyorsun oda arkadaşların da kafa insanlar olursa hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

İmkanları daha fazla birde odalarınız yüksek ihtimal 3 veya 4 kişilik olur.
Odalar 4 kişilikmiş bir de duş, wc odanın içindeymiş bazı yurtlarda ortak olabiliyormuş diye duydum bunda herkesin odasında varmış

Hangi şehirdesin

Tip 2 yurda gidiyor olsaydı haklısınız derdim de Tip 6 yurda gidiyor :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Tip 6 ya gidiyom da noluyor üniye 1 saat uzaklıktaymış Allah'ın konyasında uniye yakın yurt yok universite meramda yurt selçukluda

Bir tane kahve makinesi al hem türk kahvesi yaparsın hem su kaynatırsın işine yarar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri