Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Mesala burdaki videonun haraketli halini dusunun bunu nasıl yapıyorlar stok video bulamadım illaha ki kendim yapıcam yardımcı olur musunuz?
Hareketli Duvar Kağıdı mı yapacaksınız?Alıntıyı görüntüle
Mesala burdaki videonun haraketli halini dusunun bunu nasıl yapıyorlar stok video bulamadım illaha ki kendim yapıcam yardımcı olur musunuz?
Hayır editte lazım da intro yapmak istiyorumHareketli Duvar Kağıdı mı yapacaksınız?
Efekt yapacaksanız herhangi bir edit programından yapabilirsiniz. Mobilde de aynı şekilde.Hayır editte lazım da intro yapmak istiyorum
İşte nasıl yaparım videosu falan var mı ögreniyimEfekt yapacaksanız herhangi bir edit programından yapabilirsiniz. Mobilde de aynı şekilde.
UpAlıntıyı görüntüle
Capcut en kolayıdır. Fotoyu seçin ve intro ne kadar uzun olacaksa o kadar uzatın. Sonra efektler bölümünden video efekt bölümünden istediğiniz efekti seçin. Efekti de istediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Açılış ve kapanış olarak da ayarlayabilirsiniz. Orası artık size kalmış.İşte nasıl yaparım videosu falan var mı ögreniyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Up
Hocam capcutta yok yaCapcut en kolayıdır. Fotoyu seçin ve intro ne kadar uzun olacaksa o kadar uzatın. Sonra efektler bölümünden video efekt bölümünden istediğiniz efekti seçin. Efekti de istediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Açılış ve kapanış olarak da ayarlayabilirsiniz. Orası artık size kalmış.
capcutta efekt var hocam ben daha 2 hafta önce kullandım. bakınHocam capcutta yok ya