🔥İndirim Logitech G305 Lightspeed NAYS+N11 KUPON KODU İLE 800TL

JANEH

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
827

Beyler ilk önce herkes de bulunan yüzde 10 kodu uygulayın orda 900 tl sonra nays ile satın alın ordan da 100 tl 800 küsür lira oluyor bu fiyata alınabiliecek kablolu mouselerden de daha iyi

g102 kullanıyorum, görünüş olarak benziyor, sadece kablosuz mu bu? Sen yazında kablolu demişsin ama

Beyler ilk önce herkes de bulunan yüzde 10 kodu uygulayın orda 900 TL sonra nays ile satın alın ordan da 100 TL 800 küsür lira oluyor bu fiyata alınabiliecek kablolu mouselerden de daha iyi

Ben önce 2 yıl kullandım süre sonunda çift tıklamaya başladı, garanti bitimine 2 ay varken logitech support'a ulaştım saolsunlar sıfırını yolladılar hollandadan. Hem Logitech kalitesi hem de kablosuz özelliğiyle bu fiyata kaçırmayın derim

Beyler ilk önce herkes de bulunan yüzde 10 kodu uygulayın orda 900 TL sonra nays ile satın alın ordan da 100 TL 800 küsür lira oluyor bu fiyata alınabiliecek kablolu mouselerden de daha iyi
100 gram (n) vasat switch (n)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almayı düşünüyorsanız bunlara bakın derim.

100 gram (n) vasat switch (n)

Almayı düşünüyorsanız bunlara bakın derim.
hocam bir noktada elimizde patlar diye korkuyoryum mecazen değil ha harbiden pat diye patlayabilir :)

g102 kullanıyorum, görünüş olarak benziyor, sadece kablosuz mu bu? Sen yazında kablolu demişsin ama
kablosuzu gibi düşünün birde yapı kalitesi daha iyi g102 biraz yapı kalitesi olarak geride bir ürün kullandım ama mesela da v2 den daha iyi geldi baba

hocam bir noktada elimizde patlar diye korkuyoryum mecazen değil ha harbiden pat diye patlayabilir :)
VGN'in hangi marka olduğunu biliyor musun hocam? Hani wraith in sitesindeki dragonfly'ı satan firma o. Attack sharkta birebir aynısı sadece farklı isim basılmış. 500 liralık delux M820DC kullanıyorum o bile daha iyi olacaktır bu mousedan.

Fiyatları şuan iyi hocam.
ayrıca attığınız mousenin gecikme hızı nedir tam olarak testlerden geçmediği için alıcı verici gecikme değeri 5ms+ üzeri ise pek önermem yukarıda ki arkadaş en azından 22 ay sonra bu mouseyi garantiye yollayıp sıfırını alabildiğini söylemiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri