Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Karşıma hep midas geliyor bi kere denemiştim 18 altıyım diye olmadı böyle altından başka yatırım yapılabilen yer var mı?
Midas gibi borsa uygulamalarını 18 yaşına girmeden kullanamazsın. Yatırım olarak bankada altın hesabı, birikim hesabı gibi şeyler yapabilirsinKarşıma hep midas geliyor bi kere denemiştim 18 altıyım diye olmadı böyle altından başka yatırım yapılabilen yer var mı?
aa birikim hesabı bana açılabiliyor mu bana öyle bir şey lazım paramı çok saçma seylere harciyorum cunkuMidas gibi borsa uygulamalarını 18 yaşına girmeden kullanamazsın. Yatırım olarak bankada altın hesabı, birikim hesabı gibi şeyler yapabilirsin
Banka hesabını veli ile açarsın bir şekilde ama borsa uygulaması kullanamazsın maalesef18 yaşını doldurman gerekiyor ve öyle 18 yaş altı destek sağlayan bir banka vb görmedim duymadım.
aa birikim hesabı bana açılabiliyor mu bana öyle bir şey lazım paramı çok saçma seylere harciyorum cunku
Çok teşekkürler hocamBunu araştır gör. Bu bir nevi kendi kendine emeklilik şeyi .![]()
18 Yaş Altı Bireysel Emeklilik Sözleşmesi | VakıfBank
www.vakifbank.com.tr
Birde buna bakabilirsin. 18 yaş altına özel banka hesabı. Detay için iş bankasını aramanı tavsiye ederim![]()
18 Yaş Altına Özel Banka Hesabı | İlk İmza | Türkiye İş Bankası
12-18 yaş aralığındaki gençlerin banka hesabı açıp, birikim yapmalarına, paralarını değerlendirmelerine olanak sağlayan İlk İmza Hesabı ile tanışın!www.isbank.com.tr