2. Monitor nasıl yaparım ne gibi etkileri olur.

seok

80+
Reaksiyon skoru
37
2. bi monitorüm var vga girişli ailem atalım diyor bende kullanmak istiyorum nasıl bağlayabilirim. Bağlanınca performans düşüşü olurmu.

RX 6650 XT
İ3 12100F
16GB RAM

kısacası mod art blue pc haziranda alındı.

Dönüştürücü ile bağlarsan belki çalışır ama sıkıntı çıkması yüksek, dönüştürücüler özellikle yeni kartlarla pek iyi çalışmıyor.

Dönüştürücü ile bağlarsan belki çalışır ama sıkıntı çıkması yüksek, dönüştürücüler özellikle yeni kartlarla pek iyi çalışmıyor.
kaliteli markalar falan bi işe yaramazmı sıkıntı çıkması konusunda

kaliteli markalar falan bi işe yaramazmı sıkıntı çıkması konusunda

Dönüştürücünün kalitelisi yok, iyi markalar böyle sağlıksız ürün üretimine girmez zaten :D.

2. bi monitorüm var vga girişli ailem atalım diyor bende kullanmak istiyorum nasıl bağlayabilirim. Bağlanınca performans düşüşü olurmu.

RX 6650 XT
İ3 12100F
16GB RAM

kısacası mod art blue pc haziranda alındı.
Dönüştürücüyle dene olup olmaması bir tık şansa bağlı yeni ekran kartlarının bazılarında eski kablolar dahi çalışmıyor. Çok artı yönü var 2. monitörün.

• Beğen
Reaksiyonlar: seok
peki hdmi to vga mı yoksa vga to hdmi mı almam lazım
Dönüştürücüyle dene olup olmaması bir tık şansa bağlı yeni ekran kartlarının bazılarında eski kablolar dahi çalışmıyor. Çok artı yönü var 2. monitörün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hdmi kablom var monitor girişi vga

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hdmi kablom var monitor girişi vga
eğer eski kablon duruyorsa vga çevirici alman lazım. bunun gibi
10484259323954.jpg

eğer yoksa şöyle kablolarda var araştırıp alman lazım en kalitelisini.
756493216_max.jpg

ben vga to hdmi çevirici ile 10 yıllık monitörü kullanıyorum sorunsuz. çok bir etkisi olmaz performansa.

eğer eski kablon duruyorsa vga çevirici alman lazım. bunun gibi
10484259323954.jpg

eğer yoksa şöyle kablolarda var araştırıp alman lazım en kalitelisini.
756493216_max.jpg

Alttaki kablo şeklinde olan çalışmaz, üsteki gibi VGA dan gelen görüntüyü değişip HDMI ya göndermesi gerekiyor. Üsttekinin VGa girişi boşuna öyle kaba yapıda değil :D.

Usta yakın tarihte yaşadığım şeyi iletiyim. Bende de 2. monitörde vga girişl vardı 6500xt ile kullanabiliyordum fakat 3060ti geçtiğim zaman giriş desteklenemiyor hatası alıyordum, kullanamadığım için hdmı destekli bi monitör aldım (yine 2. monitör olarak kullanıyorum). analog girişler yeni ekran kartlarında kullanılamıyormuş. aklında bulunsun.

2009dan kalma samsung monitörümü dönüştürücü ile yaklaşık 4-5 sene 2. Monitör olarak kullandım hiçbir sorun yaşamadım geçtiğimiz aylarda ise şehid namırın monitör

Geri