Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,429
bence en iyileri mushoku tensei ile slime detta ken.Swo çöp knk ya 1.sezon hariç Overlord izlesin en iyi isekai bence.
bence en iyileri mushoku tensei ile slime detta ken.Swo çöp knk ya 1.sezon hariç Overlord izlesin en iyi isekai bence.
Aman aman bir felsefesi de yok. 2. sezonu getirecekleri zamanı hatırlıyorum millet ağlıyordu gelmiyor asla çıkmayacak diye. Baktı parayı buldular uzattıkça uzattılar seriyiAttack on Titan'ın demon slayer gibi basit bir hikayesi yok Attack On Titan ağır kaliteli bir felsefeye sahip animedir o yüzden sıkılırım bırakırım demeyeceksen direkt AOT başla.
Ova onlar tam film sayılmaz.Film değil de Levi'ı birazcık da olsa anlatan özel bölüm var.
1. Sezon hariç çöp dedim yaw.Sao çöp mü? dostum anime izlediğine emin misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
overlord çok ağır kaçar ilk seriler için. Sao en iyisi olur şuan.
Suan mushoku tensei 2. sezonunu izliyorken bunu görmek epik oldu D:bence en iyileri mushoku tensei ile slime detta ken.
mangasını okuduydum çok aksiyon yoktu ama izlenir mi yine de.Suan mushoku tensei 2. sezonunu izliyorken bunu görmek epik oldu D:
İzlenir ama çok şey bekleme asıl aksiyonlar novelde var.mangasını okuduydum çok aksiyon yoktu ama izlenir mi yine de.
Anime mangasına göre gitmiyor Light noveline göre gidiyor ve artı olarak bu arcta çok bir şey yok ama ileride mükemmel kısımlar gelecek.mangasını okuduydum çok aksiyon yoktu ama izlenir mi yine de.
Full metal alchemist buna güldüDünyanın en iyi animesi aot dur
Hocam işte bu arcın yorumlarını okurken görmüştüm de yeni sezonla beraber mi izlesem diyordum. (Çünkü arkada daha bleachi falan bitireceğim.)bu arcta çok bir şey yok ama ileride mükemmel kısımlar gelecek.
Bleach bitirebilirsin onla kıyaslanabilecek bir anime değil.Hocam işte bu arcın yorumlarını okurken görmüştüm de yeni sezonla beraber mi izlesem diyordum. (Çünkü arkada daha bleachi falan bitireceğim.)
Tam VSBci gibi konuşuyorsun debate falan yapıyor musun?Bleach bitirebilirsin onla kıyaslanabilecek bir anime değil.