Bir dönem TurkNet'i kullandım memnundum gayet, tavsiye edebilirim.Arkadaşlar türk net ile net speed arasinda kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ya da siz neyi önerirsiniz iyi forumlar
evet.Bu kast ettiğiniz hangi paket 100mbs lik olan mı?
Hocam peki bir şey sorcam ben net speed i almak istiyorum ama kafama bir şey takıldı 6 ay sabit fiyat diyor ne demek oluyor bu 6 ay sonra fiyat artıyor muben netspeed tercih ettim bugün kullanmaya başladım memnunum valoda 20 ping bf1 de 60 ping alıyorum 12-13 mb indirebiliyorum saniyede tavsiye ederim. istersen kodumu verebilirim abone olurken kullanırsın indirim kazanırız.
tam olarak bilmiyorum ama sanırım şöyle 6 ay içinde zam gelse dahi siz ilk baştaki fiyattan ödüyorsunuz 6 ay sonra zam gelmezse ayn ifiyattan devam edersiniz.Hocam peki bir şey sorcam ben net speed i almak istiyorum ama kafama bir şey takıldı 6 ay sabit fiyat diyor ne demek oluyor bu 6 ay sonra fiyat artıyor mu
O konuyu kafamda netleştirmem lazım ona göre bir tercih yapacağımtam olarak bilmiyorum ama sanırım şöyle 6 ay içinde zam gelse dahi siz ilk baştaki fiyattan ödüyorsunuz 6 ay sonra zam gelmezse ayn ifiyattan devam edersiniz.
o zaman yapacağınız en iyi şey müşteri temsilcisini aramak çok kısa sürede bağlanıyorsunuz bu firmayı tercih etme sebeplerimden biriside buyduO konuyu kafamda netleştirmem lazım ona göre bir tercih yapacağım
6 ay boyunca abone olduğun fiyattan ödeme yapacağın anlamına geliyor.Hocam peki bir şey sorcam ben net speed i almak istiyorum ama kafama bir şey takıldı 6 ay sabit fiyat diyor ne demek oluyor bu 6 ay sonra fiyat artıyor mu
hocam ne yaptınız aradınız mı?O konuyu kafamda netleştirmem lazım ona göre bir tercih yapacağım