Sercankurt
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Pc açar açmaz bios’a atıyor ana menüye dönmek istediğimde displayport veya hdmi no sinyal diyor sistem sıfır alındı ne yapmam lazım
Altta başka bir şey gözükmüyor disk kısmı filanAlta in hocam orayı foto at disk kısmını
Bu nasıl bios la .d hocam bios ana ekranında da olabilir disk kısmını bulup foto atma şansın varmıAltta başka bir şey gözükmüyor disk kısmı filan
SSD'ye windows kurman lazım. Evde pc yoksa arkadaştan bi yerden format flaşı temin etmen lazım. Aksi takdirde pcye windows yüklemesi için bilgisayarcıya gitmen gerekebilir.
Bu nasıl bios la .d hocam bios ana ekranında da olabilir disk kısmını bulup foto atma şansın varmı
Hocam ssd ye nasıl windows kurabilirim kiSSD'ye windows kurman lazım. Evde pc yoksa arkadaştan bi yerden format flaşı temin etmen lazım. Aksi takdirde pcye windows yüklemesi için bilgisayarcıya gitmen gerekebilir.
Ssd ye değilmi ? Dorğumu anladım hocam peki format attıktan sonra yeniden freedosla aynı hatayı verme gibi bir durum olurmuFotmat atman lazım hocam evet dediğim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşından fotmat flaşı falan isteme şansın varmı yada İstanbul Bayrampaşa da yaşıyorsan sana vereyim
İmkansız Hocam aynı sorunu almanSsd ye değilmi ? Dorğumu anladım hocam peki format attıktan sonra yeniden freedosla aynı hatayı verme gibi bir durum olurmu
Fotmat atmak çocuk oyuncağı Hocam hiç çevrende PC si olan arkadaşın varmıSsd ye değilmi ? Dorğumu anladım hocam peki format attıktan sonra yeniden freedosla aynı hatayı verme gibi bir durum olurmu
Var arkadaşım ben pek bilgisayardan anlamam yani ana bileşenler dışındı ona ne söylemem gerekiyo açıkça anlatırmısınİmkansız Hocam aynı sorunu alman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotmat atmak çocuk oyuncağı Hocam hiç çevrende PC si olan arkadaşın varmı
Hocam şu an bir işletim sistemi olmadığı için, yani SSD'nin içi boş olduğu için bilgisayarı açamıyor ve bu yüzden direkt biosa atıyor. Bir yerden format flaşı temin etmeniz ve SSD içerisine windows kurmanız gerekiyor. FreeDos demek windows kurulu olmadan boş gelmesi demektir.Ssd ye değilmi ? Dorğumu anladım hocam peki format attıktan sonra yeniden freedosla aynı hatayı verme gibi bir durum olurmu
Hocam en az 8gb bir flaş olması lazım format için formatı PC ye takacaksın sonra Windows 10 yükleyeceksen Windows 10 , 11 yükleyecek isen Windows 11 iso yu Google dan indireceksin indirdikten sonra rufus ile flasa yazdır MBR gpt ayarı ile oynama önlüklü sunulan şekilde yap sonrası çok basit buraya yaz beraber atarız formatVar arkadaşım ben pek bilgisayardan anlamam yani ana bileşenler dışındı ona ne söylemem gerekiyo açıkça anlatırmısın
Anladım internet cafede filan kendim yapamazmıyım bu format işini kolay olacaksaHocam şu an bir işletim sistemi olmadığı için, yani SSD'nin içi boş olduğu için bilgisayarı açamıyor ve bu yüzden direkt biosa atıyor. Bir yerden format flaşı temin etmeniz ve SSD içerisine windows kurmanız gerekiyor. FreeDos demek windows kurulu olmadan boş gelmesi demektir.
Çok rahat yaparsın üstte yazdım ne yapacağını hocam zatnAnladım internet cafede filan kendim yapamazmıyım bu format işini kolay olacaksa
Tamamdır şu format flas işini halledeyim buraya tekrardan yazayımHocam en az 8gb bir flaş olması lazım format için formatı PC ye takacaksın sonra Windows 10 yükleyeceksen Windows 10 , 11 yükleyecek isen Windows 11 iso yu Google dan indireceksin indirdikten sonra rufus ile flasa yazdır MBR gpt ayarı ile oynama önlüklü sunulan şekilde yap sonrası çok basit buraya yaz beraber atarız format