Canon EOS 200D VS Sony A6000 (ACİL!!!)

kırmızışarapp

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,494
Bütçe
9000
Bu ikisi arasında kaldım. A6000 alabilmem daha mümkün gibi. İstediğim fiyata 200D bulamıyorum. Fakat yine de fikirlerinizi beklerim.

200D al o zaman bodyden daha önemli olan şey lenstir.

200D al o zaman bodyden daha önemli olan şey lenstir.
XT-200'e baktım. Kafama yattı biraz. Direk alıp pişman olacağımı sanmıyorum tabii ki böyle bir makineyi. Fakat fikir verirsen sevinirim. 14k'ya sahibindende kit lens ile satan buldum. 6 taksitle giricem olmazsa bakalım

XT-200'e baktım. Kafama yattı biraz. Direk alıp pişman olacağımı sanmıyorum tabii ki böyle bir makineyi. Fakat fikir verirsen sevinirim. 14k'ya sahibindende kit lens ile satan buldum. 6 taksitle giricem olmazsa bakalım
Araştır bak dostum kit lens hangisi 2 3 çeşit kit lensi oluyor fujide. XT 200 var XT3 te olabilir aslında bulursan o fiyatlara. tabii ki bu makineler seni pişman etmez profesyonele giriş denilebilir bu ürünler için ve işlerini fazlasıyla halledecektir. Ya da Nikon ZFC de olabilir ama o bütçeyi aşacaktır. Body'e takılma güzel lens al.

Araştır bak dostum kit lens hangisi 2 3 çeşit kit lensi oluyor fujide. XT 200 var XT3 te olabilir aslında bulursan o fiyatlara. tabii ki bu makineler seni pişman etmez profesyonele giriş denilebilir bu ürünler için ve işlerini fazlasıyla halledecektir. Ya da Nikon ZFC de olabilir ama o bütçeyi aşacaktır. Body'e takılma güzel lens al.
Fujifilm XT200'ün sıfır fiyatını bulamadım. Acaba daha üretilmiyor mu ? Yoksa satışı mı yok ?

Üretilmiyor dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 yok yani
Yarın alacağım. Fiyatta da anlaştım. Sana link atsam ilanın detaylarına bakar mısın ? Ben bir problem göremedim ama sende anlıyorsun gibi bu işlerden. Fikir almak iyi olur.

Geri