Cyberpunk 480 liraya değer mi?

onuridvan

80+
Reaksiyon skoru
88
Herkese merhaba. Çok fazla hikayeli oyun oynayan birisi değilim çabuk sıkılıyorum ama bi yandan da hikayeli oyunlara yavaştan başlamak istiyorum artık sizce cyberpunk 480 liraya değer mi? Veya sıkılır mıyım tavsiye eder misiniz almamı? Oynayanlardan fikir almak çok isterim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aksiyon seviyorsan akıcı hikayesi ile asla sıkmaz.

Herkese merhaba. Çok fazla hikayeli oyun oynayan birisi değilim çabuk sıkılıyorum ama bi yandan da hikayeli oyunlara yavaştan başlamak istiyorum artık sizce cyberpunk 480 liraya değer mi? Veya sıkılır mıyım tavsiye eder misiniz almamı? Oynayanlardan fikir almak çok isterim
125e almıştım kesinlikle değer. 2.0 güncellemesi ile çok güzel olmuş oyun. Crackli olarak 200 saate yakın oynadım. Alıp 50 saat daha oynadım. Şimdi bir daha baştan başlayacağım.

Oyun açık dünya gibi mi? Yani hikayesi var onu biliyorum ama kocaman acık bi dünyada kaybolmak çok istemiyorum

Oyun açık dünya gibi mi? Yani hikayesi var onu biliyorum ama kocaman acık bi dünyada kaybolmak çok istemiyorum
Açık dünya. Kaybolmak istemiyorsan kaybolmazsın. Kaybolup sağı solu keşfedeyim diyorsan da kaybolursun. O sana kalmış tamamen.

Değmez. The Witcher 3 al daha mantıklı. En azından ana hikaye ve yan hikayeler güzel. Cyberpunk'ın diyalogları çok boş yan görev hikayeleri kötü. Zaten Cyberpunk sürekli %50 indirim alırdı bu sefer %40 aldı.

19lt damacana 50tl cyber punk 480tl fairy limon kokulu 2.6lt 116tl cyber punk 480tl dana kıyma 280tl cyber punk 480tl saralle fındık dolgulu 9tl cyber punk 480tl. her turlu alınır

Geri