Çözüldü✓ Ekran kartı macun değişti 20 DERECE DÜŞTÜ

MauroEmanuel Icardi

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
ASUS TUF GAMNG RTX 3070 kartım vardı 2.5 yıllık. son 4 ay kullanmamıştım ondan sonra kullanmaya başlayınca bütün oyunlarda direk 80derecelerde fan 2500-2800rpm de calısıyordu. furmark testinde 10 saniyede neredeyse 85 derecelerine gelıyordu ve 85 derece 700mhz düşürüyordu kendini hiçbir sorunu yok fanlar olsun performans olarak vs. kartı servise verdim bakım yapıp macn değiştiler ve arakada ki fark :)
IMG_20230928_210952.jpg
1695924531492.jpg

garantisi bitince direkt değişrilimeli şahsi fikrimce hayırlı olsun

servise verdim hocam bilmıyorum ne kullandılar. ama kendim kullanacak olsam arctic mx-4 / arctic mx-6 kullanırdım
Hayret Asus servisine girip oradan daha iyi bir şekilde çıkan (bozulmayan) ürün görmeyeli çok olmuştu :) Ücret ne kadar verdiniz?

Hayret Asus servisine girip oradan daha iyi bir şekilde çıkan (bozulmayan) ürün görmeyeli çok olmuştu :) Ücret ne kadar verdiniz?
0 tl xd :) garantideydi hocam. servispointe verdim ama genel olarak servisi müşteri hizmetlerinden memnun kaldım ki zaten sadece macun değişimi bunu da yapsınlar bi zahmet.

servise verdim hocam bilmıyorum ne kullandılar. ama kendim kullanacak olsam arctic mx-4 / arctic mx-6 kullanırdım
Bana göre yanlış. MX serisi GPU için kullanılmamalı. Bir tane macun vardı bi eleman incelemişti ama dilimin ucunda....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,415
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri