Yardım Hawk fab koltuğu n11 den 4377₺ ye aldım

James Gg

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,798
Edit kargoya verildi bakalım memnun kalırım umarım

Beyler koltuğu cumartesi akşamı 4377₺ ye aldım normalde her yerde 4600₺ idi ben bide nays kullandım toplam 4177₺ ye geldi

Şimdi kendi sitesinde felan 5400₺ ye çekmiş fiyatları benim siparişi iptal ederler mi sizce ? Kargoya 4-5 günde anca veriyorlarmış zaten tırstım bi

Son düzenleme:
Sitelerde daha uygun oluyor genelde. Ben alırken de 4100 TL di sitesinde 3500 e Amazondan almıştım. Satıcı önemli burada iyi bir satıcı ise sorun olmaz diye düşünüyorum. Hatta bir muddet sonra daha da uyguna sattılar 😁 değişik bir fiyat politikaları var.

Sitelerde daha uygun oluyor genelde. Ben alırken de 4100 TL di sitesinde 3500 e Amazondan almıştım. Satıcı önemli burada iyi bir satıcı ise sorun olmaz diye düşünüyorum. Hatta bir muddet sonra daha da uyguna sattılar 😁 değişik bir fiyat politikaları var.
Kendileri satıyor sorun da orda işte hocam siteye 300-500 lira komisyon ödüyorlar bir de

Verdiysen çekmezler hocam sorun yok

4600₺ ye almazdım muhtemelen gezerken bı baktım 250₺ indirimli naysı çaktım bide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verdiysen çekmezler hocam sorun yok
Airfryerları filan göndermediler ya aklım hep oraya gitti

Kendileri satıyor sorun da orda işte hocam siteye 300-500 lira komisyon ödüyorlar bir de
Onu diyorum işte Amazon üzerinden hawk kendi satıyor. Yani sıkıntı olmaz fiyat olarak ne tutturabilirlerse ... ben memnunum yaz boyunca kullandım çok iyi koltuk.

Onu diyorum işte Amazon üzerinden hawk kendi satıyor. Yani sıkıntı olmaz fiyat olarak ne tutturabilirlerse ... ben memnunum yaz boyunca kullandım çok iyi koltuk.
Teşekkür ederim hocam umarım memnun kalırım ben de gönderirlerse en geç 4 Ekim diyordu ama bakalım

Gri rengini aldım ben direk toz daha az çekiyor diyorlardı

Airfryerları filan göndermediler ya aklım hep oraya gitti
Satıcıyla alakalıdır o. Hawkla alakalı olduğu için göndermeyeceklerini sanmıyorum. Zaten Hawk iyi bir firma. Alttaki demir sorunluydu arkadaşa direkt alt koltuğun hepsini yolladılar. Kendileri bilerek satıyor zaten o fiyattan. Büyük ihtimal her türlü kar ediyordurlar.

Teşekkür ederim hocam umarım memnun kalırım ben de gönderirlerse en geç 4 Ekim diyordu ama bakalım

Gri rengini aldım ben direk toz daha az çekiyor diyorlardı
Bende gri almıştım bence en ideali gri.

Satıcıyla alakalıdır o. Hawkla alakalı olduğu için göndermeyeceklerini sanmıyorum. Zaten Hawk iyi bir firma. Alttaki demir sorunluydu arkadaşa direkt alt koltuğun hepsini yolladılar. Kendileri bilerek satıyor zaten o fiyattan. Büyük ihtimal her türlü kar ediyordurlar.
Bende gri almıştım bence en ideali gri.
Teşekkür ederim hepinize tahta sandalyede oturuyorum berbat valla şuan, isteyen herkese nasip olsun inşallah.

Yok be etmezler hayırlı olsun bu arada sonunda almışsın.

Yok be etmezler hayırlı olsun bu arada sonunda almışsın.
İndirimi görünce bide para kopartcınca kardeşimden filan aldım benden 2k çıkmış oldu gerisi ailemden

Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri