Teşekkürler hocam öneriniz içinDoğa seviyorsan beykoz ve sarıyer. Hayalim beykoz'da yaşamak. Beykoz'da genelde karadenizliler yaşar. Diğer ilçelere göre yabancı daha az. Merkeze otobüsle erişimi kolay. Denize çok yakın. Yeşili bol.
Gezilecek yerler ise; Otağtepe, Beykoz korusu, Emirgan Korusu, Garipçe, Rumelifeneri.
Rumeli feneri mesela en kuzeyinde bulunur. Köy ilçe karışımı büyüklüğe sahip. Gidip deniz havası almak istersin.
Maalesef İstanbul'da oturan çoğu kişi boğaza gitmiyor bile. Genelde kırmızı yerlerde otudukları için uzak geliyor.
Ama beykoz ise hala kendimi korumuş durumda. Genelde halkı Avrupa yakasına gidiyor.
Alıntıyı görüntüle
Yaşayanlar için evet öyle olabilir ama dışarıdan gelip göreceğim için beni bi süre idare eder diye düşünüyorumİstanbul'da 27'yildir yaşıyorum imkanım olsa 1'dk durmam Tokat veya kendi memleketime giderim
Nasip kısmet hocam şuanlık ilk plan güzel bi gezi yaşamayı şehire bakıp göz gezdirtikten sonra düşünürüm ama deprem her yerde olabiliyor açıkcası pek de şey yapmıyorum onuDeprem yaklaşıyor İstanbul'da yaşamayı aklından bile geçirme.
evet evet kesinlikle her yer görülmeli,karadeniz tarafları da hoşuma gidiyor benim meselaYaşamak için iyi yer mi bilmiyorum ama gezmek için sadece İstanbul değil Türkiye’nin her karış toprağı gezilmeli , görülmeli bence. İstanbul'u depremden önce görmeyi çok isterim.
O sıkıntı kötü biliyorum çoğu kişide trafiğinden dert ediyor ama yinede öyle önümü kesicek seviyede bi engel görmüyorun.Hayırlısı olsun diyim zaman ne doğurur bilemem.Doğma büyüme bir İstanbul'lu olarak kesinlikle yaşanmaz diyorum. ~8 yıl önce taşındım İstanbul'dan ama hala ayda 2-3 kere gidiyorum. Her gittiğimde lanet ediyorum trafiğine, kalabalığına, kaotik ortamına vs.
Aynen Otoparklar bile Açıklar 30 Kapalılar Saati 50 tl Abonelik 1000tlTrafik pahalı kalabalık
Ben bursayı cok seviyorum ya Trafiği istanbulun 3 te 1 i bide taksiciler Trafikten sikayetci istanbul daha iyi diyen dahi cıktıDoğma büyüme bir İstanbul'lu olarak kesinlikle yaşanmaz diyorum. ~8 yıl önce taşındım İstanbul'dan ama hala ayda 2-3 kere gidiyorum. Her gittiğimde lanet ediyorum trafiğine, kalabalığına, kaotik ortamına vs.
Gezmek için güzel fakat yaşanmazHerkese iyi akşamlar öncelikle.17 yaşında lise son sınıf öğrenciyim.Isparta'da yaşıyorum.Hayatımda pek fazla il gezmedim 3-4 tane anca.
Konuma gelicek olursak İstanbul denen şehri 1 yıldır çok merak ediyorum hatta aşık oldum diyebilirim şehre.Sürekli youtube'dan videolar izliyorum veya google earth'tan açıp açıp geziyorum sokaklarda.Milletin hayali ders,okul,veya başka hobiler.. benimki ise İstanbul'da yaşamak. İstanbulda bir üniversite tutturmak istiyorum.İnşallah nasip olursa tabi.Öncesinde ise gelecek yaz oraya gelip gezmek istiyorum birçok yerini.Yaşadığım şehir küçük bu yüzden biraz da sıkıldım burdan ama kötü değil tabii ki güzel şehir.Dediğim gibi İstanbul'un bende ayrı bi yeri oluştu gezmeyi severim bu yüzden büyük ve gezilecek yerleri çok gibi geliyor bu beni cezbediyor. Sizce gerçekten İstanbul'da yaşanır mı?Veya gelip gezmek için güzel bi şehir mi?İlk defa gelen birine neler önerirsiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler <3
avrupa yakasına gelmede neresine geliyorsan gel allahın belası bi yerHiç mi ya..Orda iş bulup calısmayı düsünüodm bile
Kahramanmaraş depremini yaşamış olarak depremi çokta takmıyorum kelime çok komik geliyor İstanbul yok olacak diyoruz sen hala pek dert etmiyorum diyorsun.Teşekkürler hocam öneriniz için.Evet doğa seviyorum çok bi sıkıntı yaşamam o yönden.Ama hangi kısmı daha çok gezmek için veya çıkıp öyle güzelce turlamak için falan rahatsa daha iyi olur.Boğazda kahvaltıyı da çok istiyorum
.O manzara benim çok hoşuma gidiyor özellikle akşamları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaşayanlar için evet öyle olabilir ama dışarıdan gelip göreceğim için beni bi süre idare eder diye düşünüyorum
Nasip kısmet hocam şuanlık ilk plan güzel bi gezi yaşamayı şehire bakıp göz gezdirtikten sonra düşünürüm ama deprem her yerde olabiliyor açıkcası pek de şey yapmıyorum onu
evet evet kesinlikle her yer görülmeli,karadeniz tarafları da hoşuma gidiyor benim mesela
O sıkıntı kötü biliyorum çoğu kişide trafiğinden dert ediyor ama yinede öyle önümü kesicek seviyede bi engel görmüyorun.Hayırlısı olsun diyim zaman ne doğurur bilemem.
O anlamı kastetmemiştimKahramanmaraş depremini yaşamış olarak depremi çokta takmıyorum kelime çok komik geliyor İstanbul yok olacak diyoruz sen hala pek dert etmiyorum diyorsun.
Ne yönden acabaaavrupa yakasına gelmede neresine geliyorsan gel allahın belası bi yer
Teşekkür ederimBen çok kez gittim İstanbul'a yaşamak için uygun olduğunu düşünmüyorum. İlla yaşayacağım diyorsan iyi para kazanıyor olman lazım. Ama gezmek için birebir, çok güzel bir şehir, her yerini olmasa da çok yerini gezdim ve gerçekten insanı kendine bağlayan görünmez bir zincir var İstanbul'da. Yine gideceğim sırf o güzellikle daha fazla vakit geçirmek için.
Valla küçük şehir ulaşım vs çok sıkıntı çekmiyorum motorla gayet rahat bi şekilde turluyorum ama işte gezilecek yerler vs kısıtlı olunca taş çatlasın 1 gün zor çıkıyorıspartada pek yaşanılacak bir yer değil.gidebiliyorsan istanbula git.
Anladım teşekkürlerkanka istanbulda gezersin lakin pek yaşanacak bir yer değil çünkü bir hayli kalabalık