PSU'dan ses gelmeye başladı

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,594
Geçen gün kasama SSD ekledim, ssdyi taktıktan 1 gün sonra psudan gelen fan sesi artmaya başladı. Ses yüksek değil ama sanki araba motoru çalışıyormuş gibi bir ses geliyor. Kasanın arkasında psu kısmına gelen kablolarla alakalı olabilir mi? Corsair Spec Delta RGB 550W kullanıyorum. Yaklaşık 5 yıl olacak, normal mi?

pc sisteminizi tam yazarmısınız? ssd fazla bi yük bindirmez ama onu ekledikten sonra ramak seviyesine mi çıktı acaba ?

pc sisteminizi tam yazarmısınız? ssd fazla bi yük bindirmez ama onu ekledikten sonra ramak seviyesine mi çıktı acaba ?
Hocam R5 5500, RX6600 16GB çift slot ram kullanıyorum. Anakartım da B450M S2H. SSD'yi takmak için kablolarla çok uğraştım. Aslında ses rahatsız edici değil de psikolojik olarak mı rahatsız oldum. Çünkü işlemci ve ekran kartını da taktım bir şeyde sıkıntı çıkarır mıyım diye çok dert etmiştim.

Hocam R5 5500, RX6600 16GB çift slot ram kullanıyorum. Anakartım da B450M S2H. SSD'yi takmak için kablolarla çok uğraştım. Aslında ses rahatsız edici değil de psikolojik olarak mı rahatsız oldum. Çünkü işlemci ve ekran kartını da taktım bir şeyde sıkıntı çıkarır mıyım diye çok dert etmiştim.
psu sisteme yeterli eğer bilginiz varsa çıkarın bi psu yu hem tozunu vs temizleyin üfleyin vs kablolamayı baştan yerlerine oturtarak yapın vidalamayı yeniden yapın sıkıca sağlamca. aklıma başka bişey gelmedi. kabloları çıakrın bida güzelce takın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Geçen gün kasama SSD ekledim, ssdyi taktıktan 1 gün sonra psudan gelen fan sesi artmaya başladı. Ses yüksek değil ama sanki araba motoru çalışıyormuş gibi bir ses geliyor. Kasanın arkasında psu kısmına gelen kablolarla alakalı olabilir mi
Psuda cv başlatmışsın geçmiş olsun önemli bir şey değil sadece ses çıkartıyor.

Geri