fps le işim olmaz genelde. arkadaşlarla toplanalım fifa atalım , wwe atalım arada iki hikayeli oyun oynıyım yeter bana . slim kasa ve çift kol için fiyat uygun geldi bana . genelde fat kasaa satıyorlar bu fiyata.fifa vs içinse al ama isi isen ben gibi takıntılıysan 60 fps e pro al hatta ps5 al
PS4 slim yerine one x alınır mı ? God of War oynanan istiyordum ama vaz geçmek mantıklı geldi hem ucuza geliyor hem gamepass artısı var zaten elimde ortalama üstü bir bilgisayar var god of War onda oynarım sanırım .fifa vs içinse al ama fps delisi isen ben gibi takıntılıysan 60 fps e pro al hatta ps5 al
game pass konusunda x box daha iyi ama ben ps4 ü tercih ederdim nedense xbox a pek ısınamıyorum benPS4 slim yerine one x alınır mı ? God of War oynanan istiyordum ama vaz geçmek mantıklı geldi hem ucuza geliyor hem gamepass artısı var zaten elimde ortalama üstü bir bilgisayar var god of War onda oynarım sanırım .
Kişisel karar değilde objektif bakarsak hangisi alınmalı ? One x + çift kol + FIFA + 1 yıl gamepass ultimate mi yoksa PS4 + 2 kol + FIFA + 1 yıl PS plus mi ? One x yeni oyunlarda daha basirili olur gibi geldi de bana .game pass konusunda x box daha iyi ama ben ps4 ü tercih ederdim nedense xbox a pek ısınamıyorum ben
objektif olacak olursak xbox one x, ps4 slim e kıyasla daha yeni nesil bir cihaz bu nedenle xbox ancak bana sorsan ps4 yaKişisel karar değilde objektif bakarsak hangisi alınmalı ? One x + çift kol + FIFA + 1 yıl gamepass ultimate mi yoksa PS4 + 2 kol + FIFA + 1 yıl PS plus mi ? One x yeni oyunlarda daha basirili olur gibi geldi de bana .
artı olarak xbox kolu bana hiç ergonamik gelmiyorobjektif olacak olursak xbox one x, ps4 slim e kıyasla daha yeni nesil bir cihaz bu nedenle xbox ancak bana sorsan ps4 ya![]()
Teşekkürler. PS4 teki özel oyunlar çok dikkatimi çekti ama onların yavaş yavaş PC ye çıkması yüzünden pek bir olayı kalmadı gibi geldi bana . Xbox kontrolcüsü rahat mı ? Ps kontrolcusune aliskinim ama Xbox sanki yamuk gibiobjektif olacak olursak xbox one x, ps4 slim e kıyasla daha yeni nesil bir cihaz bu nedenle xbox ancak bana sorsan ps4 ya![]()
Aynısını düşündüm bende ama kullanan arkadaşlarım çok rahat filan diyordu bilemedim .artı olarak xbox kolu bana hiç ergonamik gelmiyor
yok be hic rahat değil benceTeşekkürler. PS4 teki özel oyunlar çok dikkatimi çekti ama onların yavaş yavaş PC ye çıkması yüzünden pek bir olayı kalmadı gibi geldi bana . Xbox kontrolcüsü rahat mı ? Ps kontrolcusune aliskinim ama Xbox sanki yamuk gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynısını düşündüm bende ama kullanan arkadaşlarım çok rahat filan diyordu bilemedim .
Alisicaz artıkyok be hic rahat değil bence
O yüzden one x e yöneldimps 1 yıl üyelik 2.5k