Yardım GFN'de Hunt Showdown Oynayan Var mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,265
GeForce NOW'da Hunt Showdown oynamış olan biri var mı ç? Instagram'da çok düşük fps diye yazılar gördüm de belki alırım

Ben kendi sistemimle oynuyorum ve oyun gayet akıcı ve çok güzel bir oyun rx6700xt ryzen5 7500f

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
GeForce NOW'da Hunt Showdown oynamış olan biri var mı ç? Instagram'da çok düşük fps diye yazılar gördüm de belki alırım
geç olmuş ama söyliyim yine. gfnden oynadım fps sorunu yok onların interneti çöptür

• Beğen
geç olmuş ama söyliyim yine. gfnden oynadım fps sorunu yok onların interneti çöptür
Oynadım. Bazen 1060 bazen de 2080 veriyor. 1060 ile en düşükte bile oynanmıyor. 2080'de de anca 1600x900 yapınca oynanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet, oyun performansını etkilemiyor. Sadece akış kalitesini değiştirir.

Oynadım. Bazen 1060 bazen de 2080 veriyor. 1060 ile en düşükte bile oynanmıyor. 2080'de de anca 1600x900 yapınca oynanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet, oyun performansını etkilemiyor. Sadece akış kalitesini değiştirir.
İnt sayesinde oynuyorsun, bı tık performans etkileniyor. Ben her seferinde oynuyorum kasmıyor.

İnt sayesinde oynuyorsun, bı tık performans etkileniyor. Ben her seferinde oynuyorum kasmıyor.
2 yıldır kullanıyorum GeForce NOW'ı. Çok yanlış bilinen bir şey internetin oyun performansını etkiliyor düşüncesi. Nasıl senin bir oyunda pingin yükselince oyun kasmıyor, gecikme oluyorsa bunda da aynı mantık var. Sana yayınlanan akışta sorunlar oluyor sadece.

2 yıldır kullanıyorum GeForce NOW'ı. Çok yanlış bilinen bir şey internetin oyun performansını etkiliyor düşüncesi. Nasıl senin bir oyunda pingin yükselince oyun kasmıyor, gecikme oluyorsa bunda da aynı mantık var. Sana yayınlanan akışta sorunlar oluyor sadece.
Sen ne dediğimi anlamıyorsun ki. Ben de o akışı kastediyorum

İnterneti çöpse normal hocam. GFN'de aldığınız değerleri belirleyen şey internet.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,664
Üyeler
186,361
Son üye
mamidogan55
Geri