30-35k arası sistem toplama

Deepcool sorun yok 👍
Yardımların için çok teşekkür ederim hocam. Bir de şunu sorayım az önce gördüm de.
Bu sistem alınır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özelleştirme ile çok yükseğe çıkıyor sanırım fiyat, en iyisi senin topladığından devam etmek gibi duruyor.

@Kürşat Kütükçü hocam senin hazırladığın sistem üzerinden mi devam edeyim? Bir de bu kasadaki ön fanlar geliyor mu kendimiz ayrı mı satın almamız gerekecek?
Sistemi parça parça almaya başlayayım mı?

@Kürşat Kütükçü hocam senin hazırladığın sistem üzerinden mi devam edeyim? Bir de bu kasadaki ön fanlar geliyor mu kendimiz ayrı mı satın almamız gerekecek?
Sistemi parça parça almaya başlayayım mı?
Benim ilk kurduğum sistemden farkı sıvı soğutma olur bir iki anakart SSD ram güncellemesi ile aynı fiyata gelir aşağı yukarı ama anakart benim seçtiğim daha mantıklı soğutması vs başarılı hazır sistem de RGB sabit yanıyor değişme yok bilginiz olsun

Benim ilk kurduğum sistemden farkı sıvı soğutma olur bir iki anakart SSD ram güncellemesi ile aynı fiyata gelir aşağı yukarı ama anakart benim seçtiğim daha mantıklı soğutması vs başarılı hazır sistem de RGB sabit yanıyor değişme yok bilginiz olsun
O halde senin hazırladığın sistemi toplamaya başlıyorum hocam ilk hangisinden başlayarak satın almamı önerirsin sıralama olarak?

Hocam şöyle söyleyeyim 29k peşin kalanı karttan geçeceğim.

Peşin derken karttan alacaksın yine herhalde kalanı kredi kartından kullanacaksın doğru mu

Hocam şöyle söyleyeyim 29k peşin kalanı karttan geçeceğim.

Umarım kasanın önündeki fanları veriyorlardır, öyle diyordu videoda. Yoksa ayreten fan masrafı da çıkacak.
Veriliyor

Peşin derken karttan alacaksın yine herhalde kalanı kredi kartından kullanacaksın doğru mu

Veriliyor
Evet karttan alacağım yine online olarak sadece bazı parçaları diğer ay ödemek için kredi kartı kullanacağım.

Diğer attığım linkteki sistemin tek artısı sanırım 16gb VRAM olmasıydı.

Teşekkür ederim, aklıma takılan bir şey olursa sormamda sakınca yok değil mi? Seni de çok meşgul ettim kusura bakma.
Estağfurullah ne zaman istersen sorabilirsin seve seve yardımcı olurum hatta bilgisayar ile ilgili Instagram hesabım var onu da verebilirim oradan her türlü sorunda yazabilirsin 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,849
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri