Steam Ucuza Level Kasma

MonteCapz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,251
Merhaba, konu başlıktaki gibi aslında sizden istediğim aslında bildiğiniz ucuz koleksiyon kartı olan oyunları söylemeniz veya steamde daha hızlı level kasmak için bir taktik varsa bunu söylemeniz. Herkesin direk aklına gelen cs'dir, cs ninkisini yaptım. BF 1 BF 5 ve Titanfall 2 nin kisini de alıcam. Yazacağınız oyunlar benim hesabımda olan oyunlardan olursa veya en azından 20-30tl lik oyunlar olursa sevinirim.
->Steam Hesabım<-

Aslında koleksiyon kartı dışında başka taktikler verirseniz sevinirim çünkü bir siteden baktım ve 100 level olmak için 100dolar yazıyordu yani hesabında adam akıllı oyun olmayan kişiler bile 100level oluyor bu nedenle koleksiyon kartı dışında taktikler verirseniz daha iyi olur.

Bu oyunun kartlarını al 5 defa işle.

Veyahutta arkadaşlarınıdan steam cevherlerini iste, Steam level botuyla takasa gir sana kart seti veriyor. 700 cevhere 5 kart gibi.

Veyahutta arkadaşlarınıdan steam cevherlerini iste, Steam level botuyla takasa gir sana kart seti veriyor. 700 cevhere 5 kart gibi.
700 cevhere 5 kart çok az değil mi bana karsız gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada steam level botu ne link atar mısın bu konu hakkında pek bilgim yok çünkü

700 cevhere 5 kart çok az değil mi bana karsız gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada steam level botu ne link atar mısın bu konu hakkında pek bilgim yok çünkü
Ben zamanında çok yaptım en azından bedavaya level atlıyorsun, arkadaşlarında zaten gereksiz diye takas teklfini kabul ediyor genelde.

Mınımum satış fiyatı değişmeden önce ne güzeldi

İndirimli 5.50 indirim siz 11
he oyunlardan mı bahsediyorsun, evet keşke önceden bi 50-100tl ye bir sürü otun alsaydım genelde böyle ucuz oyunların kartlarıda ucuz oluyo kolay kart craftlıyorsun

Geri