5800X3D - RTX3060Ti - 360Hz sistemi kaça satabilirim?

Starliech

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba, askere gideceğim ve paraya ihtiyacım olduğu için geçen sene büyük bir hevesle toplamış olduğum bu güzelliği satmayı düşünüyorum.
Tüm ürünler aynı hafta içerisinde 1 sene önce alındı ve hepsinin K/F/G bulunuyor. (980 Pro Amazon Japonya üzerinden alındı.)

Sadece RTX3060Ti'ı 2. elden almıştım, kutu ve fatura mevcut ancak garantisi devam ediyor görünse de kartın içini benden önceki arkadaş macun değiştirmek için açmış, garanti etiketleri bulunmuyor.)
Satın aldıktan sonra fark etmiştim, satan kişi garantisi var demişti her neyse dolayısıyla sanırım kartı garantiye göndersem de kabul etmeyeceklerini ve garanti dışı kalacağını düşünüyorum.
Sistemimi her şey dahil buraya bırakıyorum, bazı parçalar stoklarda kalmadığı için fiyatları uçuk görüntülenebiliyor.

Sizce bu sistemi kaça satabilirim?

değeri çok tam bir şey diyemem ama sırf 3060ti var diye satamayabilirsin .

Ne biçim sistem lan bu

Ayrı ayrı sat 3060 Tİ alıcının gözünde sistemi çok düşürüyor.

Böyle toplu satarsan ölü fiyata gider teker teker ilana koy kasayı monitörü mouse kulaklık

Sadece 30K civarı gider de arkadaşların dediği gibi 3060ti olduğu için satılmayabilir. Parçaları tek tek satmak daha mantıklı olabilir ama uğraştırır.

Anladığım kadarıyla sadece rekabetçi oyunlar için toplamışsınız ancak yine de parça kalitesi fazla yüksek ve ekran kartı çok sırıtıyor. Tek tek satmak daha karlı olacaktır. Olmazsa ekran kartını ayrı kasayı ayrı satın

Anakart'ı satın alırken fiyatı çok uygundu ve indirimde yakalamıştım diye hatırlıyorum, ekran kartını da 2. elden çok uyguna bulmuştum o yüzden biraz saçma oldu açıkçası fazla oyun oynayan bir insan değilim sadece FPS oyunları oynuyordum ve yazılımla uğraşıyordum dolayısıyla ekran kartına çok fazla yüklenmeme sebebim buydu.

Parçaları tek tek satacağımı varsayarsak sizce hangi fiyattan koymalıyım? ve o fiyatı zamanla ne kadar düşürmeliyim?

Anakart'ı satın alırken fiyatı çok uygundu ve indirimde yakalamıştım diye hatırlıyorum, ekran kartını da 2. elden çok uyguna bulmuştum o yüzden biraz saçma oldu açıkçası fazla oyun oynayan bir insan değilim sadece FPS oyunları oynuyordum ve yazılımla uğraşıyordum dolayısıyla ekran kartına çok fazla yüklenmeme sebebim buydu.

Parçaları tek tek satacağımı varsayarsak sizce hangi fiyattan koymalıyım? ve o fiyatı zamanla ne kadar düşürmeliyim?
Ürünün sıfır fiyatının %70-%80 altına koy. Satılmazsa ya da insanlar favoriye almazsa yavaş yavaş düşür fiyatı.
Eğer ürünün sıfır fiyatı ürün stoku pek kalmadığı için fahiş fiyat ise yani sıfırının fiyatı saçma şekilde yüksekse "muadil" ürünlerin fiyatlarını baz al ya da aynı ürünü ikinci el satan diğer ilanlara bak.

Mesela 3060ti ventus şu anda sıfır 17500TL. Bu fiyat kabul edilir mi ? Tabii ki hayır. 3060ti şu anda 10000'den fazla etmez sıfır olarak. Çünkü rakibi yeni çıkan 4060 sıfır 11000 TL. Senin ürünün garanti vs olmadığı için ve giriş seviyesi olduğu için 7000 civarı satarsın. Satılmazsa yavaş yavaş düşürürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer parçaları da aynı şekilde hesaplarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm kasa olarak da 35bin'den ilana koy belki birileri 5800x3d vs olduğu için almak isteyebilir. Satılmazsa düşürürsün yavaş yavaş. Parçalar satılmadan önce kasa satılırsa diğer ilanları kaldırırsın. Parçalardan biri önce satılırsa tüm kasa ilanını kaldırırsın.

Çevre birimleri için ayrı ayrı ilan aç.

Marka olarak güzel parçalar, lakin ekran kartı tuhaf kaçıyor. Tek tek satmak mantıklı olabilir diyeceğim ama ekran kartı parasına hazır sistemlerin olduğu dönemdeyiz. Bir fiyat biçtiğinizde buradan da paylaşır mısınız?

Geri