steam oyun iade etme

BayErhaN

80+
Reaksiyon skoru
30
steamden 1 gün önce the witcher 3 aldım ve 91 dakika oynadım iade edip dlcli versiyonunu almak istiyorum ama iade yerine gelince oynama süresini 2 saat gösteriyordu iade kabul edilir mi ?

Eğer 91 dk oynadıysan kabul eder.

steamden 1 gün önce the witcher 3 aldım ve 91 dakika oynadım iade edip dlcli versiyonunu almak istiyorum ama iade yerine gelince oynama süresini 2 saat gösteriyordu iade kabul edilir mi ?
Gerekli koşulların dışına çıkmamışsın %100 kabul edilir. Para 24 saat sonra geliyor.

İade edebilirsin yarın da para yatar diye düşünüyorum ben de biraz önce ettim yarın yatar hesaba sanırım

Eğer 91 dk oynadıysan kabul eder.

teşekküler ama neden iade etme kısmında oynama süresini 2 saat gösteriyor aklım karıştı

Hocam ben party panic almıştım sevmedim ve iade ettim para 3 günde geldi (+dlc) oyuna göre değişiyor mu yoksa steam ile ilgili bir durum mu?
DLC lerin hesaplanması ve yoğunluktan dolayı gecikebiliyor olabilir. Açıkçası benim iade sonrası para almam hep 2 gün sürüyor.

Hocam ben party panic almıştım sevmedim ve iade ettim para 3 günde geldi (+dlc) oyuna göre değişiyor mu yoksa steam ile ilgili bir durum mu?
Sanırım değişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,706
Üyeler
188,151
Son üye
perlervers
Geri