İnternet sağlayıcı tavsiyesi

FarukKG

80+
Reaksiyon skoru
104
Merhaba İstanbulda okuyorum. 100mbps alt yapım var ve 100mbps internet arıyorum. Millenicomdan internet aldım ama 2 haftadır arayan soran yok iptal ettim. Uygun fiyatlı birşeyler arıyorum modemim var. Tavsiye edebileceğiniz firmalar varmı ?

Merhaba İstanbulda okuyorum. 100mbps alt yapım var ve 100mbps internet arıyorum. Millenicomdan internet aldım ama 2 haftadır arayan soran yok iptal ettim. Uygun fiyatlı birşeyler arıyorum modemim var. Tavsiye edebileceğiniz firmalar varmı ?
Türkcell'in gponu var ise onu önerebilirim. Türknetin gponu var ise onu da önerebilirim.

comnet tavsiye ederim dostum 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum sorun varsa sorailirsin

aynı şeyi yaşadım gıbırnetten milenicoma geçtim 1 haftada geçiş olmadı. netspeede pazartesi akşamı başvuru yaptım. salı aradılar randevu en erken perşembe bugün vardı. Bugün 3 gibi telekom ekipleri bağladı. 5 gibi internet aktif oldu. 85e kadar destekliyor 80 mbps download 9 upload alıyorum.
kurulum süreci oldukça hızlıydı.
telefonla arayınca da direkt bağlanabiliyorsun.
gıbırnette 2 saat bağlanmıyor, türknette vs mobil uygulamadan talep açıyorsun.

netspeed baya iyi hizmet ve hız konusunda

Comnet'ten şikayetci olanda cok sevende çok. Ben ayni altyapı ile NetSpeed kullanıyorum. 1M2F9M kodu ile kayıt olursan 12 ay 20TL indirim oluyor.

comnet tavsiye ederim dostum 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum sorun varsa sorailirsin
comneti bende düşünüyorum ama çok olumsuz yorum var biraz şüphelendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Comnet'ten şikayetci olanda cok sevende çok. Ben ayni altyapı ile NetSpeed kullanıyorum. 1M2F9M kodu ile kayıt olursan 12 ay 20TL indirim oluyor.
azönce netspeed beni arasın diye başvuru yaptım aramalarını bekliyorum netspeed geçecek olursam kodu kullanacağım teşekkürler tavsiye için

comneti bende düşünüyorum ama çok olumsuz yorum var biraz şüphelendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

azönce netspeed beni arasın diye başvuru yaptım aramalarını bekliyorum netspeed geçecek olursam kodu kullanacağım teşekkürler tavsiye için
Neye karar verdiniz hocam?

Son düzenleme:
Geri